41

Re: Salut. incepator 50 litri

hetheranthera se innegreste din cauza lipsei de no3.

"Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii"

42

pai si cum pot sa cresc valoarea no3? le dau mai multa mancare la pesti?

pai daca nu bagi co2 nu e bine..in acvariul tau ca sa ai un echilibru iti trebuie fertilizanti co2 si lumina adecvata...daca un element din acestea 3 lipseste..apar algele mor plantele si pestii

44

guppymaster A scris:

pai daca nu bagi co2 nu e bine..in acvariul tau ca sa ai un echilibru iti trebuie fertilizanti co2 si lumina adecvata...daca un element din acestea 3 lipseste..apar algele mor plantele si pestii

deci ccum? daca nu bag co2 in acvariu mor pestii? stai un pic, ca aici n-am inteles....

cantitatea de no3 din acvariu se poate mari cel mai corect prin adaugare de fertilizant lichid. kno3 e cea mai plauzibila sursa. poti mari si cantitatea de mincare, dar pe linga no3 pestii vor produce si alte bacterii si apoi alte belele

45 Editat de guppymaster (2010-12-19 18:09)

pestii nu au probleme dar cu siguranta plantele nu se dezvolta si e posibil sa apara algele..un coleg mai experimentat iti poate explica mult mai bine ca mine despre aceste lucruri..si eu sunt incepator :-

46

simpaticule  smile

47

guppymaster A scris:

Fara suparare, am fost chinuiti destul, la modul hazliu, de nenumarate posturi fara nicio legatura cu acvaristica! lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

bradraqua A scris:

Fara suparare, am fost chinuiti destul, la modul hazliu, de nenumarate posturi fara nicio legatura cu acvaristica! lol

Vroiam sa stiu daca am gresit cu ceva..sa ma corectati :pp  :pp  :stupid

49

nu cred ca ai gresit cu nimic smile  ,cred doar ca  ca prima data ar trebui sa inveti  suficient de mult pentru tine si cand consideri tu ca ai trecut de stagiul de incepator sa incepi sa dai si sfaturi despre acvatica , pana atunci cred ca ar trebui sa-i asculti pe cei  care sunt in masura sa dea sfaturi si de la care ai multe de invatat  smile