Re: Salut. incepator 50 litri
hetheranthera se innegreste din cauza lipsei de no3.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Salut. incepator 50 litri
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
hetheranthera se innegreste din cauza lipsei de no3.
pai si cum pot sa cresc valoarea no3? le dau mai multa mancare la pesti?
pai daca nu bagi co2 nu e bine..in acvariul tau ca sa ai un echilibru iti trebuie fertilizanti co2 si lumina adecvata...daca un element din acestea 3 lipseste..apar algele mor plantele si pestii
pai daca nu bagi co2 nu e bine..in acvariul tau ca sa ai un echilibru iti trebuie fertilizanti co2 si lumina adecvata...daca un element din acestea 3 lipseste..apar algele mor plantele si pestii
deci ccum? daca nu bag co2 in acvariu mor pestii? stai un pic, ca aici n-am inteles....
cantitatea de no3 din acvariu se poate mari cel mai corect prin adaugare de fertilizant lichid. kno3 e cea mai plauzibila sursa. poti mari si cantitatea de mincare, dar pe linga no3 pestii vor produce si alte bacterii si apoi alte belele
pestii nu au probleme dar cu siguranta plantele nu se dezvolta si e posibil sa apara algele..un coleg mai experimentat iti poate explica mult mai bine ca mine despre aceste lucruri..si eu sunt incepator :-
simpaticule
Fara suparare, am fost chinuiti destul, la modul hazliu, de nenumarate posturi fara nicio legatura cu acvaristica!
Fara suparare, am fost chinuiti destul, la modul hazliu, de nenumarate posturi fara nicio legatura cu acvaristica!
Vroiam sa stiu daca am gresit cu ceva..sa ma corectati :pp :pp :stupid
nu cred ca ai gresit cu nimic ,cred doar ca ca prima data ar trebui sa inveti suficient de mult pentru tine si cand consideri tu ca ai trecut de stagiul de incepator sa incepi sa dai si sfaturi despre acvatica , pana atunci cred ca ar trebui sa-i asculti pe cei care sunt in masura sa dea sfaturi si de la care ai multe de invatat
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Salut. incepator 50 litri