intr-adevar cu helferi am avut mari probleme, insa in sfarsit acum incepe sa isi dea drumul, am deja 2 puiuti si .. creste.
recunosc ca tot umblu in el, tot tund, mut, mai adaug pe ici pe colo cate ceva, abia astept sa ma opresc din modificari si sa se stabilizeze. de anubias am auzit ca sunt adunatori de alge, de aceea incerc sa ii tin cat mai la umbra, insa vad ca tot ei au fost primii care au prins fuzz-ul iar. ori ii dau, ori .. habar n-am :stupid
cu partea biologica ma ocup acum. tot trag sperante sa imi iau filtru extern si asa sa rezolv cam toate problemele. filtrul intern este tare dificil de mascat, cum il obturez putin nu mai curata bine apa si de aici=>mizerie=alge.
genial.. pomaceea nu pot ca papa staurogyne si helferi, otto nu mananca fir de fuzz desi am destui, SAE se infrupta din moss din care am o gramada :fcry :fcry :fcry neritinele lasa ouale care strica apa..
amano shrimp e ok?
desi am inteles ca au nevoie de apa salmastra si nici nu se gasesc usor
ca co2 am doar o mica bomba
ma gandeam sa fac 2 la 2 litri si sa le pun "in serie" asa sa am mai multa aditie. insa de la fluctuatie faci BBA sau fuzz
prea putin staghorn si fuzz
prea mult eh asta nu mai stiu dar sunt convinsa ca e ceva pe acolo si pentru asa ceva 
Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....