Re: Caut un film bun?!
Salt, misto filmul merge cu mult popcorn:) :noroc
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Un film destul de reusit, l`am vazut acum cateva zile Wall Street: Money never sleeps. Mai ales pentru cine intelege si termenii legati de mersul bursei, e si mai bun. Un alt film dragut, dar clar pe gustul iubitorilor de gen, Resident Evil: AfterLife.
zilele astea am vazut un film dupa parerea mea f bun.."dresat pentru a ucide"...
Recomand cu placere Due Date, Sorocul. O comedie usoara, cu cateva faze dragute si tare amuzante. Merita vazut, te mai destinde putin.
am vazut de curand 2 filme frantuzesti care pe bune m-au impresionat .. atat ca si calitate a peliculei dar si a subiectelor (originalitate) si a interpretarii actorilor.
Primul este un adventure :
The Extraordinary Adventures Of Adele Blanc Sec
Al doilea o comedie chiar buna zic eu :
Micmacs A Tire Larigot
La ambele se gasesc subtitrari si se vad perfect.
A vazut cineva Faster? Se merita?
Ps: Am vazut de curand prima parte a ultimei parti din Hp. Si mi s`a parut foarte slaba fata de celelalte, nu`i de dat bani sa`l vezi la cinema
LE: un film haios, o comedie usoara care merita vazuta Tooth Fairy, cu The Rock.
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
un film fain e ala 127 hours.
cei care vor cont pe XTREMEZONE sa ma anunte pe pm, am 2 invitatii :fok
Alt film bun, mai ales pentru iubitorii de SF`uri, este I am number 4. Si The town sau Takers, cu o idee muuult prea fumata, dar merita vazute.
Recomad.
Unknown e foarte bun ca si Limitless dealtfel care e unu din cele mai bune filme de pana acum in 2011 :apl
Cine imi recomnda si mie un film bun?!, care sper sa nu-l fi fazut deja, desi sunt cred ca la zi cu filme,dar sepoate sa-mi fi scapat cateva.
Astept sugestii de orice gen!
Multumesc. :sok
e un film bun, daca cumva nu l-ai vazut:
Sa sti ca nu l-am vazut :smoke si pare destul de interesant din trailer...Ms pt sugestie, am sa ma uit la el :fok
sau asta
Deocamdata evit filmele cu tenta romantica
...ms oricum :noroc
Deocamdata evit filmele cu tenta romantica
![]()
...ms oricum :noroc
e bine filmul, traducerea e prost facuta "Love and Other Drugs"
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!