Subiect: Se incalzeste mergem la peste
Duminica se anunta 12-14 grade, ma pregatesc de o iesire pe raul teleorman la clean si porcusori ca tare dulci mai sunt :fp Mai se pregateste careva de o iesire pe undeva la pescuit ? :noroc
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pescari (mincinosi) » Se incalzeste mergem la peste
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Duminica se anunta 12-14 grade, ma pregatesc de o iesire pe raul teleorman la clean si porcusori ca tare dulci mai sunt :fp Mai se pregateste careva de o iesire pe undeva la pescuit ? :noroc
Fir intins si ca... in traista!!!
ce tare   ![]() fir intins   :-    poate o punem de o saramura
  fir intins   :-    poate o punem de o saramura
Punem si de o saramura, un tuci un tripod niste pestisori si dai bataie, ca... in traista se zice la vanatori :scool
dk tot te duci la peste vezi ca are la real macrou  :sok  sa nu ei congelat ca nu te crede nimeni   ![]()
Pai da ca stiuca se prinde iarna la coada de macrou :omfg cauta pe net daca nu ma crezi :fbr
ma pricep si io la ceva :apl :noroc
Punem si de o saramura, un tuci un tripod niste pestisori si dai bataie, ca... in traista se zice la vanatori :scool
Poate ca urarea este valabila si pentru vinatori, in Delta si pe Dunare insa, oamenii o folosesc cind pleaca pe balta. In exclusivitate pentru vinatori: "foc si... piesa!"
si eu merg vreau sa merg la peste dar mai astept poate imi iese ceva cu cererea aceea de donatii ![]() 
  ![]() 
  ![]() 
  ![]() 
  ![]()
Poate vreun bat de musca de la ST Croix, la mulineta sa nu te astepti ca e criza :frogp
bat st croix ??? cu ala imi intretin familia o luna si mai ramane si de cheltuiala !!! si cu mulineta rezolvam 2 cuie la distanta de 5 cm si dau snurul pe dupa ele sau daca nu fac una din lemn ca la fly nu ai treaba prea multa cu ea. cel putin nu pe raurile noastre. ![]() 
  ![]() 
  ![]()
as merge dumineca la o copca pe lacul de acumulare siriu ca nu am fost niciodata la copca. sper ca am cu cine, daca nu merg la o scobareala pe raul buzau cu toate ca nu imi place scobarul nici sa il prind nici sa il mananc.
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pescari (mincinosi) » Se incalzeste mergem la peste