Re: .
primesc si io danatii ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » .
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
betele sunt 3,60 din 2 bucati. restu sa functioneze nu neaparat digitali
???
sosoeverest A scris:primesc si io danatii ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Tie ti-as dona instructiunile in urma carora sa inveti sa raspunzi la o oferta!
Asta as face "io"!
las ca vine el florin si vede si ma pricopseste cu tot ceea ce am cerut. si mi le va da si noi noute. sa vedeti voi numa numa!!!!
si in plus mi le aduce si acasa personal. ^:)^ ^:)^
apoi daca mai apare pe acolo pe jos faza aia cu testu mortii eu nu mai dau pe aici. brrrrrrr
las ca vine el florin si vede si ma pricopseste cu tot ceea ce am cerut. si mi le va da si noi noute. sa vedeti voi numa numa!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
si in plus mi le aduce si acasa personal. ^:)^ ^:)^
apoi daca mai apare pe acolo pe jos faza aia cu testu mortii eu nu mai dau pe aici. brrrrrrr
mai aveti un pic de rabdare domnu' coco, nu mult, cam 20-30 de ani ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
oho, belea. exact pe cand ma gandeam sa ma pensionez. bun asa. ma pun pe asteptat.
acvariul promis, cu unele modificari aduse de @nightmare 530x350x350
mai exact autocolantul negru pe rama capacului (imitatie lemn cires a fost la predare) si cel gri pe laterale desi avea lipitura "perfecta" zic eu
eu zic ca daca autorul a primit ce si-a dorit,sa inchidem topicul ...
mai exact autocolantul negru pe rama capacului (imitatie lemn cires a fost la predare) si cel gri pe laterale desi avea lipitura "perfecta" zic eu
sincere felicitari :sok
ma aqua cum sa inchizi topicul daca a primit acela acvariul ?? eu inca nu am primit ceea ce am cerut deci ramane deschis.....
Pai sa tinem topicu deschis pana castig eu la loto si iti iau eu kitul cerut coco, ar fi ceva sa facem un topic cu cerseli dastea :pp si eu vreau acvariu mai mare de 20 de litri fata de cum e actualul da nu cersesc, astept la donatii ^:)^ P.S Coco cand te mai duci la peste :omfg
mai merg la peste cand o sa primesc donatiile
nu stiu, daca mai rezista gheata pana sambata si duminica cred ca mai dau o fuga la copca, apoi astept primavara sa se dezghete lacurile sa merg la crap, ca pt fly imi mai trebuie una alta. acum sa vedem.
Calul de capatat nu se cauta la dinti, dar scoate colantul acela argintiu, de pe canturi, arata ORIBIL!!!
nu e pus de mine colantul negru si cel gri stiu ca arata foarte inestetic
Apropo pana la urma i-a donat cineva vreun acariu? sau nu a mai intrat pe forum ?
si eu accept donatii "biletu de la looto de saptamana asta da numa daca ii castigator" sa intale sa fie in stare buna ^:)^
si eu accept donatii "biletu de la looto de saptamana asta da numa daca ii castigator" sa intale sa fie in stare buna ^:)^
hop si tu...... miezule!
sa ai parte numai de bilete necastigatoare :sok
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » .