Re: Catei
Cel mai nebun caine posibil, catelusa prietenei mele Tisha. :fbr :fbr
superb caine
e un malamut de alasca am dreptate ?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Catei
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Cel mai nebun caine posibil, catelusa prietenei mele Tisha. :fbr :fbr
superb caine
Cainele prietenului meu, dar tot baiatu` lu` mama ramane
mami daca te certi cu actualul prieten anunta-ma cea sunt LIBER ....iar pentru pitbul ala ii donez eu o catelusa ...gasim noi una pe okazi :kiss
La ce ochi cascati si albastri are eu nu cred ca e Malamut, Husky poate, oricum este superb. Si cel mai tare din parcare este:
BEAST
Cezara A scris:Cainele prietenului meu, dar tot baiatu` lu` mama ramane
mami daca te certi cu actualul prieten anunta-ma cea sunt LIBER ....iar pentru pitbul ala ii donez eu o catelusa ...gasim noi una pe okazi :kiss
lol...
Da, marca baiatului e Amstaff, si nu Paul, nu`i stelist Are un ochisor albastru si unul caprui, dar de aparatul inroseste
Vorba lui Paul, din prima poza vezi ca e terorist, privirea aia te pune la pamant oricat de dur ai fi :flove
eu spun ca toti sunt simpatici si speciali in felul lor. La fel si proprietarii chiar daca unuii au sex appeal iar altii nu
hmm dupa 6 luni realizez ca cezara este o caprioara
Cainele prietenului meu, dar tot baiatu` lu` mama ramane
Trebuie sa facem un concurs de miss , eu votez cu cezara :frogp
la primavara ma imperechez ..caut un mascul de amstaf si nu gasesc..toti masculii sa apeleze la mine
))
andreisorin A scris:Cel mai nebun caine posibil, catelusa prietenei mele Tisha. :fbr :fbr
superb caine
Multumesc! Dar ancistrus are dreptate e Husky.
Radule ai cam încurcat borcanele cu câinii
Catelul ce i l-am oferit cadou prietenei mele il cheama BEAST si pe langa faptul ca e o bestie ) e cel mai terorist catel din cati am vazut !
Cainele asta nu este mai mare ca pisoiul meu:))))
Pun si eu cu catelul meu, un Spitz German de talie medie (extrem de rari), pozele nu sunt prea reusite, nu sta nebunul la poze
Hey, dar cine`l poza pe asta mic, nu parea prea incantat de fotograf, din contra
Eh hai sa o pun si eu pe fata mea frumoasa, a carei nume se trage de la Humphrey Bogart, Bugs un yorkshire terrier gasit acum un an intr-o stare deplorabila pe strada
Scuzati numarul pozelor dar nu m-am putut hotari doar la una :smoke
Hey, dar cine`l poza pe asta mic, nu parea prea incantat de fotograf, din contra
Nu prea am inteles ce vrei sa zici :frogp
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Catei