mai coco tot rau de gura ai ramas :pp dar sa revin la subiect
- acvariul nu arata asa de rau asta daca privesti din ochii unui copil de 4 ani, presupunand ca ei i este dedicat in mare acvariul, deci daca nu vrei sa ai mare bataie de cap eu zic sa nu scoti mare branza...pestii am inteles ca nu se pune problema , plasticele din cate am inteles le vei scoate
1. pestii o sa-si regleze ei conturile singuri cu trecerea timpului, selectia naturala o sa-si spuna cuvantul...doar sa fi pregatit sa-i scoti rapid, nu de alta dar dupa aceea o sa ai multe explicatii de dat celei mici :crap
2.daca vrei sa scoti plasticele ma gandesc ca ai vrea sa pui in locul lor plante naturale...mna si de aici incepi sa te complici si sa cauti in colo si in coace dupa ele(iti propun cele mai nepretentiase cum ai si tu pe acolo gen valisneria, cryptocoryne, microsorium, hygrophila polysperma, etc...acestea cresc destul de bine si fara un sol prea bun si fara fertilizanti)....daca vrei plante mai pretentiase,de aici incepe joaca...lumina mai multa si mai buna, fertlizanti, bombe co2 sau chiar o instalatie, pensete, etc...
De tine depinde ce vrei sa faci, sa faci din el un acvriu cum zic colegii pe aici "colt din natura" sau doar ceva de care sa se bucure atat fetita ta cat si tu.
Deci cu alte cuvinte daca vrei sa te complici ai tot suportul nostru