CristiCRS A scris:Lucia : 130x30x45h = 175.5 litri volum brut
daca scad pietrisul si marginea superioara libera cred ca e undeva la 150 l.
Multumesc!
Se pare ca am omis titlul thread-ului care era explicit. 
Te-am intrebat fiindca din fotografii eu am crezut ca este mai aproape de 200 l, iar atunci din punctul meu de vedere acel filtru Resun, nu ar fi fost suficient.
Asa la cca.150 de l, este potrivit ca si debit doar ca, sunt de parere ca, daca tot esti la inceput, in perioada de ciclare a acvariului, ar fi bine sa suplimentezi mediile de filtrare biologica ale filtrului.
Sera Siporax sau de la Easy Life - Symbiont sunt niste materiale specifice ce pot influenta pozitiv evolutia acvariului tau.
Acolo se fixeaza bacteriile bune nitrificatoare si practic, duc in spate sanatatea acvariului.
Ca sa ajuti ciclarea acvariului, si coloniile de bacterii bune sa se stabilizeze in suport (Siporax, Symbiont, Cermec) poti folosi Sera Nitrivec, JBL Denitrator, sau un produs care eu il consider un produs foarte bun: Fluid Filter Medium de la firma Easy Life. Fiecare are instructiunile atasate.
Mult succes!
Astept poze cu evolutia acvariului! 
Life is better with animals... Life is better with friends
Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.