dody A scris:Toate produsele de la TETRA (mai putin mancarea) nu sunt foarte bune pt ca sunt chimicale si poti imbolnavii pesti. La inceput si eu foloseam produsele TETRA si imi mureau pesti in prostie . Pana cand un prieten de familie care are acvariu de 260l mi-a zis ca gresesc si produsele de la TETRA nu sunt bune .SFATUL MEU ESTE SA FOLOSESTI PRODUSELE DE MARCA JBL . MULT NOROC. 
Noroc ca am auzit si alte gugumanii mult mai mari, altfel cadeam prada disperarii
, folosesc mincare de la Tetra de ani de zile (culmea pentru Discusi) si nu am ce sa reprosez producatorului. Daca insa ma gindesc mai bine, cred ca am scapat, pentru ca nu am acvariu de 260 litri si nu sint preten de familie cu... cine trebuie!
:stupid
Poate imi lamureste si mie cineva misterul frazei:
"Toate produsele de la TETRA (mai putin mancarea) nu sunt foarte bune pt ca sunt chimicale si poti imbolnavii pesti"
1. Mincarea este buna sau nu?????????? 
2. Toate produsele de la Tetra (filtre, termometre, accesorii, incalzitoare, mincioguri, pompe, acvarii, medicamente, sisteme de iluminat, teste de apa, sisteme CO2, etc.) contin chimicale care omoara pestii??????????
Doamne, mare ti-e gradina!!! 
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!