Andi66 A scris:Revin cu poze noi cu un alt peisaj de roci. Iata ca m-am conformat sugestiilor voastre si am redecorat acvariul. Asadar, au ramas doar sisturile de la Dl. Radu pe langa care am achizitionat alte cateva de la Hornbach, completate cu piatra cubica de pavaj sparta.
Nu voi da curs polemicilor create pe seama "densitati" pestilor / cm², in primul rand este o afirmatie de a mea mai veche, de la inceputurile mele in acvaristica si in alta ordine de idei sunt intru totul de acord cu Radu si anume "singurul sistem valabil este necesarul fiecarei specii". In rest sa auzim numai de bine si sper ca de data asta sa va placa cum arata acvariul meu. :sok
Foarte frumos pufosule, prietenii stiu de ce
:apl .
Cat despre ''problema'' densitatii pestilor... la ciclidele africane, numarul lor intotdeauna va fi unul mai mare pentru a scadea agresivitatea lor, plus ca ele sunt destul de prolifice si cu siguranta o sa ai puiuti mai mereu care iti vor zapacii cu siguranta orice tentativa de calcul peste/litrii de apa; o filtrare foarte buna + schimburi de apa facute regulat sunt cheia succesului atata timp cat nu ''sarim calul'' cu numarul pestilor; va rog sa ma crede-ti ca bazinul lui andi este destul de matur si foarte bine filtrat pentru numarul de pesti pe care il are, iar in anumite perioade unii locatari chiar au fost evacuati catre alte locuinte pentru binele celor ramasi 
Bravo pufosule, arata demential noul look, asteptam alga sa se depuna acolo unde stie ea mai bine :noroc :apl :ang
Multi vad, putini cunosc !