Buna ziua si bine v-am regasit aici! Va rog, aici puteti vorbi orice, eu va citesc cu mare atentie si ..invat!
Beta dansul vad ca-si dezvolta cu mare eleganta personalitatea!
Se stie mare si frumos, asa ca fate fitze si figuri mai ales la ora de masa: se oftica atunci cand o vede pe gagica beta ca papa si ea...asa ca o ia la fugareala nitelus prin "acvariul" din dotare! Dar nu o ciupe,nu o musca..doar o alearga.
Intre timp, nisip nu am gasit..am trecut pe la minunatul magazin cu momeli si zicea nenea ca poate aduce saptamana asta, joi, ori daca nu , saptamana viitoare. Intre timp, am luat legatura cu doi acvaristi din Alexandria...sper ca macar unul sa-mi raspunda...
Am schimbat aseara cam 40% din apa, iar pe langa cei 40%, am si umplut acvariul (dar nu pana la marginea argintie, ca trecea apa peste "filtrul" ala negru si-mi intra nevastu' in panica, imi zise ca scurtcircuitez si pestii si instalatia electrica - sa fiu o nevasta neascultatoare si sa-l umplu pana la marginea capacului?). Partea buna este ca apa nu mai miroase asa rau, mai mult, e mai limpede (efectul schimbarilor dese ale apei,evident). Le-am mai schimbat si obiceiurile legate de masa...le dau mai putin si stau langa ei...daca mi se pare ca mai vor, le dau pana-i satur...dar nu mai ramane mancare in surplus prin acvariu.
Cat despre faza cu leul..o stiam..am vazut-o la TV...nu stiu ce "vana" avuse mama aia in ea, sa stea relaxata si sa citeasca in ochii leoaicei cat de apetisant ii pare fi'su...cu toate geamurile de protectie din lume, eu in sec. 2 as fi luat-o pe Th de acolo!
Dar eu fac parte din categoria mamelor "stresate"!