Re: o incercare
testele x in 1 sunt 0 barat, bani aruncati pe geam. cumpara teste dedicate no3, po4, fe. inlocuiest neonul cu solar nature, ca sa ai tot spectrul de lumina (4000, 6500, 9000)
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » o incercare
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
testele x in 1 sunt 0 barat, bani aruncati pe geam. cumpara teste dedicate no3, po4, fe. inlocuiest neonul cu solar nature, ca sa ai tot spectrul de lumina (4000, 6500, 9000)
nu gasesc nicaieri ce spectru are jbl solar color ultra..... stie cineva? are cumva 4000k?
din cate stiu eu 15.000 K
am gasit pe un forum 6800k.. sar nu stiu signur nimic..
eu 15.000 K am gasit pe un site. iti trimit PM cu siteul...
colegul samydeus are un astfel de neon si am vazut ca a scris intr-un post ca are 4000K. poti sa-i ceri mai multe detalii...
ala la 15000k e pentru acvarii marine si e diferit.... eu ma refer la solar ultra color nu solar color ultra
din cate stiu eu 15.000 K
As fi curios care este sursa ta! Ma indoiesc ca un tub care are in denumirea sa cuvintul "color", sa aiba mai mult de 4000-5000K. Motivul este evident!
nu gasesc nicaieri ce spectru are jbl solar color ultra..... stie cineva? are cumva 4000k?
Iata spectrele tuburilor JBL:
- JBL SOLAR TROPIC: 4000K
- JBL SOLAR NATUR: 9000K
- JBL SOLAR COLOR: ?
- JBL SOLAR TROPIC ultra: 4000K
- JBL SOLAR NATUR ultra: 9000K
- JBL SOLAR ULTRA COLOR: ?
Eu nu am gasit nicaieri referiri la spectrul lui "COLOR", JBL nu face cunoscute informatii asupra caracteristicilor tubului Solar color. Se crede ca are in jur de 4900K.
o ultima intrebare pe aceasta tema
![]()
deci neoanele mele acum sunt 2 osram 865 si jbl solar ultra color....
arcadia l-am vandut
cu ce sa-l inlocuiesc?... cu un "jbl solar tropic 4000k " sau "jbl solar nature 9000 k"?
astept raspunsurile voaste! si multumesc pentru sustinere!
Eu l-as inlocui cu JBL Solar Natur 9000K, altfel va fi prea multa culoare calda prin asocierea JBL Solar Ultra Color + JBL Solar Tropic.
wizardd007 A scris:din cate stiu eu 15.000 K
As fi curios care este sursa ta! Ma indoiesc ca un tub care are in denumirea sa cuvintul "color", sa aiba mai mult de 4000-5000K. Motivul este evident!
http://www.magicnature.ro/index.php/mod … ;Itemid=66
Baracuda A scris:wizardd007 A scris:din cate stiu eu 15.000 K
Link-ul nu este bun, mai incearca o data, te rog!
http://www.magicnature.ro/index.php/modules/components/com_kunena/template/default/images/modules/mod_jsn_imageshow_free/jsn_imageshow_free/images/flash/PDF/index.php?page=shop.product_details&product_id=1095&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=66
la mine merge si primul.... informatia este undeva mai in josul paginii...
http://www.magicnature.ro/index.php/modules/components/com_kunena/template/default/images/modules/mod_jsn_imageshow_free/jsn_imageshow_free/images/flash/PDF/index.php?page=shop.product_details&product_id=1095&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=66
la mine merge si primul.... informatia este undeva mai in josul paginii...
Da, este vorba despre o greseala, respectivul site stie deja ceea ce nici JBL nu dezvaluie!
Acel site este banuit de anumite "intentii negative", posibil si cum interpreteaza firewall-ul linkul respectiv.
upsss, mie nu-mi spune nimic
upsss, mie nu-mi spune nimic
Site-ul asta, la cit de valoros este, este si selectiv, nu spune oricui, orice!
Oricum sunt de laudat, au vrut sa fie primii in lume, care sa spuna citi "K" are Solar Color-ul de la JBL
m-am hotarat..pana la urma voi cumpara solar natur
sa pun pe spate solar natur si pe fata color-ul?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » o incercare