141 Editat de macaz (2012-01-10 11:49)

Re: My small island

Pop Remus A scris:

Am facut poze noi,dar nu le pot insera, pozele sunt facute cu noua achizitia a mea,LG optimus blak,se vede foarte clar  :fcool  am facut niste poze deosebite cu el,dar nu le pot insera am sa mai incerc :hug

Nu poti insera poze pentru ca sunt prea mari (ocupa prea mult spatiu pe site). Fa-le un resize (iti trebuie un program). Cel putin eu asa am reusit sa urc pozele. Cu toate ca nu este nicaieri vreo atentionare cu privire la marimea pozei, eu cred ca asta e motivul pentru care nu poti urca poze.

142 Editat de macaz (2012-01-10 11:53)

Pop Remus
(fara titlu)

ai reusit pana la urma
:apl

143

macaz A scris:
Pop Remus A scris:

Am facut poze noi,dar nu le pot insera, pozele sunt facute cu noua achizitia a mea,LG optimus blak,se vede foarte clar  :fcool  am facut niste poze deosebite cu el,dar nu le pot insera am sa mai incerc :hug

Nu poti insera poze pentru ca sunt prea mari (ocupa prea mult spatiu pe site). Fa-le un resize (iti trebuie un program). Cel putin eu asa am reusit sa urc pozele. Cu toate ca nu este nicaieri vreo atentionare cu privire la marimea pozei, eu cred ca asta e motivul pentru care nu poti urca poze.

Inainte sa atasezi o poza, vezi ce marime are si apoi du-te la regulament, unde scrie ceva despre dimensiunea maxima...!

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

144

M-am uitat la regulament ce dimensiune e maxima pt o poza,dar ce sa fac in cazul asta sa nu fie poza asa de mare :smoke cum sa procedez? :smoke

145

Le pui pe imageshack. Asa nu mai conteaza cat de mari sunt.

Vezi tutorialul asta video, poate ajuta: http://vimeo.com/3373467

146

Am sa incerc azi sau maine :noroc

147

Pop Remus A scris:

M-am uitat la regulament ce dimensiune e maxima pt o poza,dar ce sa fac in cazul asta sa nu fie poza asa de mare :smoke cum sa procedez? :smoke

Aparatzelul de fotografiat are niste optiuni referitoare la marimea pozelor, nu o alege pe cea mai mare!

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

148

Aha,eu am aleso pe cea mai mare crezand ca se vede mai clar,asta este smile

149

Am facut mai multe poze,cu (320pe240),(640pe480) cele mai mici pe care le-am putut face, si nici acum nu ma lasa sa pun pozele,ce este de facut :smoke  smile

150

De facut este sa detaliezi pas cu pas cum faci ca sa identificam greseala.

Descrie pas cu pas cum incerci sa postezi pozele si ce mesaje de eroare primesti. Cu cat mai detaliat cu atat mai bine.

"Nu ma lasa", "nu merge", "nu intra" sunt descrieri prea vagi ca sa-si dea careva seama ce nu merge la tine. Ai incercat si cu un alt browser? Poate ai o extensie sau setare din browser care impiedica functionarea corecta a forum-ului.

151

Salut !scrii cateva cuvinte despre poza ,dai " browse ", alegi poza , dai " open ", astepti sa se incarce apoi dai "trimite " . Poza sa aiba in jur de 5 megapixeli , hai sa-ti vedem acvariul  :noroc .

152

Salut,exact asa fac si eu dar cand dau ,,open,,pe poza dorita nu se intamplna nimic,aparatul foto de la telefon are 5 megapixeli(LG optimus blak),apropo nu stiti careva sa imi spuneti va rog frumos care sunt dimensiunile maxime ale fotografie petru a le insera?am cautat la regulament dar nu mai vad unde este :smoke

153

Gata am pus niste imagini pe ImageSkack dar trebuie sa cer aprobarea adiministratorului ca sa le pun??,sau cum se procedeaza???,ajutatima va rog frumos :noroc  :pls  smile

154

Sa inteleg ca a fost destul de darnic "mosu "?

155

Le bag dar cum???  mad ,stai linistit ca nu scriu totate acestea numai ca sa ma aflu in treaba,nu ma pricep de aceea,deci ce sa fac? smile

156 Editat de MariusMinu (2012-01-11 00:45)

La regulament lit "i " spune ca fisierul sa nu depaseasca 10 gb ,ma indoiesc ca aparatul ala sa depaseasca ...scrie ceva inainte sa pui poza (scrii , dai browse etc )

157

Am scris da nu merge, :scry  :scry  :scry  de geaba

158

Multumesc de raspuns,am sa incerc maine pote smile

159

MariusMinu A scris:

La regulament lit "i " spune ca fisierul sa nu depaseasca 10 gb

Ori se refera la mai multe fisiere, ori este o eroare in regulament... cum sa depaseasca un singur fisier 10GB? :omfg Ca doar nu incarci Blu-Ray-uri pe forum lol

Pop Remus A scris:

Am facut mai multe poze,cu (320pe240),(640pe480)

Remus, o imagine 640x480 ar trebui sa o incarce fara nici o problema, doar daca nu este vreo problema cu calculatorul sau contul tau.

160

Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.

Asta ii scrie cand incearca sa incarce poze. Nici eu nu pot incarca poze mari, dar le redimensionez.