Re: Field of Rock
Foarte frumos felicitari si sarbatori fericite
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Field of Rock
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
O mica sedinta foto la inceput de an .........iar cele doua neoane osram 830,au fost schimbate cu doua giesmann aquaflora primite de la Mos Craciun
Vazand acvariul tau, nici nu mai imi vine sa privesc la ale mele... un acvariu de exceptie. Ti-am mai spus mai demult, este preferatul meu. :sok
Foarte frumosi voalatii !
Frumoasa plantatia de tonine.
Nu stiam ca Mos Craciun se face si astfel de cadouri
Sa ne spui in 2-3 saptamani ce diferente se vad dupa schimbarea neoanelor.
Super tare. Imi place de mor!
Superb :apl :apl :apl
se pare ca mos craciun a inceput sa devina baiat bun, o sa ii trimit si eu o scrisoare anul care vine, poate cine stie.
arata bine acvariul, felicitari pentru munca depusa
Multumesc de aprecieri...
Sa ne spui in 2-3 saptamani ce diferente se vad dupa schimbarea neoanelor.
-mai mult ca sigur schimbari vor fi......sper ca in bine
se pare ca mos craciun a inceput sa devina baiat bun, o sa ii trimit si eu o scrisoare anul care vine, poate cine stie.
-asa este s-a facut baiat de treaba mos craciun :sok :sok ...dar sa nu uitam ca iam scris de doua luni scrisoarea si iata ca a citito si se pare ca nu m-a uitat (mai mult ca sigur am fost un baiat "cuminte"
)...
In aceasta seara
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LCL5rVtj0p4[/youtube]
Ce sa mai zic felicitari foarte frumos ma lasat cu gura cascata
Frumos Domnule! Jos palaria!
Personal cred ca in momentul de fata detii cel mai frumos acvariu din tot ce e pe forum, dar repet "momentan" pentru ca sunt multi pe urmele tale asa ca fii vigilent !
Personal cred ca in momentul de fata detii cel mai frumos acvariu din tot ce e pe forum, dar repet "momentan" pentru ca sunt multi pe urmele tale
asa ca fii vigilent !
Multumesc pentru apreciere,dar cred ca este loc pentru toata lumea
.....
Felicitari!!! O splendoare!
Multumesc ^:)^ ^:)^ ^:)^
Salutare .Foarte frumos numai ca am o rugaminte.Vreau si eu sa cumpar cate 10-15 fire de Tonina belem si fluviatilis.Multumesc
Salut,din pacate tonina belem este promisa (inca de anul trecut),la colegul Visiniu,iar fluviatilis nu am momentan de dat(inca imi mai trebuie si mie cateva fire)....
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Field of Rock