141

Re: LOCUINTA NOUA

Asta este ultimul ,nu mai am loc in dulap. lol

142

Pe langa atunci?

Banuiesc ca ai Matrix in ele. Cati bani is acolo, mi-as lua o motoreta decenta big_smile

poate ne mai arati si cateva poze cu acvariul, sau poate iti creezi chiar un album foto aici http://www.acvariidevis.ro/edit/

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

144

Am sa fac ceva poze ,ca oricum miau cam crescut pesti.Au crescut cam peste 50 cm .

145

Filtrul va fi umplut cu matrix si siporax,am uitat sa mentionez.Voi lua ce am in jbl si restul completez

146

johnny A scris:

Au crescut cam peste 50 cm .

Peste 50 cm ce... Oscarii sau Red parrot? lol

147

Chitala  cei doi si arowana ,papagali sunt mai mici lol

148

Sa-ti traiasca!

149

Multumesc ,am sa fac niste poze si voi pune

150

pune un filmulet sa se vada in ansamblu ca se vad mai bine dimensiunile

151

Astazi am avut onoarea de al cunoaste  pe  Dl Tibi din Tg Mures ,un om de nota zece .Adaug cateva poze sper sa va placa.

152

eu ma simt onorat ca am avut ocazia sa vad acest superb acvariu, "live" si ospitalitatea lui Jonny. Super acvariu super pesti super "3 proprietari"
multumesc

153

Oricand cu mare placere,sincer imi pare rau ca eram pe fuga.Nu am avut timp sa stam la o sueta. :apl

154

Aatazi fiind foarte urat afara  mam apucat de montat noul eheim 2080,ieri am vandut jbl 1501.Filtrul este umplut cu 2 litri de siporax 6 litri de matrix si 2 litri de roca vulcanica .Am renuntat la 2 tevi de tur si am montat ub singur sorb si un Y care se ramnifica la intrare in filtru,deoarece nu am cum sa mai montez doua sorburi,returul lam legat la uv 18w jbl apoi in acvariu.Am renuntat la cele 2 reactoare care le aveam . Si o poza cu mine la lucru lol lucrand la legaturi.

155

Si o surpriza eheimul sa amorsat cu un singur tur foarte usor ,chiar surprins de cat de repede a mers :sok

156 Editat de Corydoras (2012-12-09 17:13)

Bre, eu am o dilema, am vazut intr-o poza mai veche un aparat de aer conditionat, acu' vine si dilema: pentru ce mai ai nevoie de chiller (ce costa cat un AC) cand ai aer conditionat la discretie ?!

johnny A scris:

Am renuntat la 2 tevi de tur si am montat ub singur sorb si un Y care se ramnifica la intrare in filtru,deoarece nu am cum sa mai montez doua sorburi

Sorbul l-ai inlocuit cu unul de dimensiuni mai mari ?

157

Mai detin un JAKO si trebui sa evit aerul la el .Din acest motiv am achizitionat chillerul .Ca sa nu omor papagalul big_smile

158

Nu sorbul este un tur de jbl 1500,am vb cu cineva si este super multumit .

159

Banuiesc ca ai pus filtrul mai mult pentru capacitatea bio. Ca schema aia cu Y-ul ii taie din debit oricum o dai.

160

Nu este adevarat ca se obtureaza debiltul,el a fost conceput ca sa traga din doua colturi ale acvariului,acuma trage decat din unul dar sa sti ca debitul pe retur este exact la fel.Eu chiar am la un 2080 doua tururi si iti zic ca debitul este exact la fel.Deci superstiti  lol  ca scade debitul