Re: acvariul meu
si un mic filmulet :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OhnDhTdGK84[/youtube]
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Incepatori (apa dulce) » acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
si un mic filmulet :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OhnDhTdGK84[/youtube]
^:)^
Marius, in filmlet culorile sunt cam palide, banuiesc ca in realitate lucrurile stau total diferit, nu?
am filmat cu tableta, nush dc filmeaza asa
Pai poate e din setari.Baga o verificare .Oricum imi place cum arata bazinul ca si aranjament.
multumesc, habar nu am ce sa i fac. acum vad si eu ca e diferenta intre poze facute cu telefonul si poze facute cu ea. realitatea e alta si plus de asta ca ma urechea Minu daca le decoloram .
))
Frumoasa gradina mai ai, Marius.
Sa ai spor la tuns!
maine e zi de mentenantza o sa bag
si craca aia...
Marius, in filmlet culorile sunt cam palide, banuiesc ca in realitate lucrurile stau total diferit, nu?
Cat timp iti mai tin pietroaiele astea? )
Frumos acvariul Mariuse :noroc Vad ca merg plantele destul de bine.
Ms, poate raspunzi la tel. Moare omul pana raspunzi.
Am inlocuit marsilea cu cuba
O sa radeti , stiu nu am nicio sansa dar incerc, incercarea moarte n'are, o sa plantez utricularia sa vedem ce o sa iasa. Din ce vad crd ca o sa fie un mare chin ) cea de sus e hc
spor la treaba si incanta—ne cu poze ceva mai colorate din timpul procesului.
Poze mai colorate de atat cat poate tableta nu am cum sa fac, mai bine bag bani in acvariu decat in aparat foto )) inainte faceam cu un s4, peste o saptamana voi face cu un z1, poate or iesi mai bine
Gata, am terminat de plantat, arata ca draq. Nu am avut rabdare sa pun cate un fir,doua si am pus smocuri. Vedem dupa o saptamana doua daca da vreun semn, in caz de nu se topeste in cateva zile ) Daca ii place un ph de 6 si un pic bine, eu sub 6 nu l cobor. Prost este ca la inceput ii trebuie lumina foarte putzina timp de doua saptamani, ori eu nu mi sacrific plantele pentru ug. Se invatza ca ............. descult prin zapada
)
Gata, am terminat de plantat, arata ca draq. Nu am avut rabdare sa pun cate un fir,doua si am pus smocuri. Vedem dupa o saptamana doua daca da vreun semn, in caz de nu se topeste in cateva zile )
Marius, nu mai posta consecutiv... foloseste functia "Editeaza" !
Buna,
poti sa-mi spui si mie ce fel de autocolant negru ai folosit in spate si cum l-ai lipit? :-
Multumesc
Acvariul asa l am comandat in Buc la un fost coleg , nu pot sa ti spu ce si cum... sorry. Dar pot sa te ajut altfel, eu mai am un bazin de 60 colantat de mine, am luat colant negru de la magazin,am stropit cu pompitza apa pe geam si l am aplicat fara probleme, doar doua trei bule de aer mici am avut pe care le am intepat cu acul si a iesit ok. O seara buna
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Incepatori (apa dulce) » acvariul meu