161

Re: Upgrade 300...

omu' te întreba cum se numește ....nu ce boala are! :stupid

162

am vrut sa ii atrag atentia si sa stie ca a luat un peste bolnav !
pelly daca vorbesti  ,de ce nu spui tu cum se numeste ? big_smile  :frogp

Unfortunetaly ,most of the times,The ignorants stand out more than the wise

163

aqua asta este boala de care spui tu ''Mouthrot''dar nu au asa ceva iti garantez. Gură şi putregaiul fin

Aceste două infecţii pot fi identificate prin destrămarea, putrezeşte şi mai târziu de pierderea completă a parte a corpului afectate de această boală extrem de deformează. Boala poate fi oprit rapid prin aplicarea JBL lichid Ektol şi peştele este capabil de a se regenera pe deplin părţi ale organismului infectat. În vederea constituirii de rezerve suficiente de energie, vă recomandăm să dau peşte JBL Atvitol două ori pe săptămână pe alimente.
Gură şi putregaiul fin sunt cauzate de probleme de calitate a apei, chiar dacă agentul patogen este o bacterie. Bacteriile din Aeromonas si Pseudomonas grup care sunt responsabile pentru această creştere infecţie dramatic în acvariu în cazul în care calitatea apei este slabă. Pentru a combate permanent bolii, este necesar nu numai pentru a administra remedia corecte, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăţi valorile apă. Cele mai importante valori care trebuie să fie corectate sunt: carbonat de duritate (CH), pH-ului (pH nivel), amoniu (NH4) / amoniac (NH3) şi azotit (NO2). Informaţii cu privire la aceste valori de apă şi instrucţiuni privind modul de îmbunătăţire a acestora pot fi găsite în online JBL de laborator.

Instrucţiuni pentru tratamentul: Aplicarea JBL lichid Ektol:
Orice carbon activ trebuie să fie eliminate din filtru inainte de aplicare, dispozitive UV-C şi de îngrăşăminte de CO2 oprit.
Doza: 10 ml la 40 l apa. doze repetate de a fi dat, dacă este necesar, în ziua 5 în întreaga cantitate.
Imediat înaintea fiecărei doze repetate, 30 - 50% din apa ar trebui să fie schimbat.
În cazul de apa moale sub 8 ° d carbonat de duritate, doar 50% din doza prescrisă trebuie să fie utilizate. Pentru duritate de carbonat de peste 15 ° d, doza poate fi crescută la 125%.

Notă privind durata tratamentului: Ca o regulă o îmbunătăţire poate fi văzut după o singură doză, sau chiar dispariţia infecţiei. doze repetate poate fi administrat, dacă este necesar, astfel cum este menţionat mai sus.
Filtrarea şi alimentaţia în timpul tratamentului: fluid Ektol provoacă daune masive la bacterii benefice curăţare în filtru. Prin urmare, recomandăm deconectarea filtrul din acvariu şi lăsându-l să ruleze pe într-un alt recipient pentru a reţine bacterii curăţare. Gaza acvariu bine în acest timp. Pe cât posibil, nu pentru hrana animalelor în timpul aplicării.

Notă În cazul unui supradozaj, se întrerupe tratamentul: În cazul unui supradozaj, schimba jumătate din apă.

După un tratament: Înainte de a reconecta filtru pentru acvariu, scoateţi toate materialele de filtru şi se păstrează umedă şi rece. Apoi potriviţi FLOSS nou filtru de carbon activ şi (JBL Carbomec Activ) în filtru. Filtru de acvariu cu acest timp de 24 ore pentru a îndepărta orice reziduuri de medicamente. Aruncaţi FLOSS şi filtru de carbon şi să dregă material filtrant eliminată anterior înainte de a rula filtrul. După aceasta, o doză de JBL Acclimol pe zi ar trebui să se acorde pentru o săptămână, în vederea consolidării sistemului imunitar de peşte şi de a îmbunătăţi vindecarea rănilor cauzate de bacterii.
Adăugarea de JBL FilterStart la filtru sau Denitrol JBL acvariu de apă ajută să înlocuiască orice bacterie de curăţare care poate au fost afectate.

164

lup cosmin A scris:

Cer un mic ajutor tuturor de pe acest forum.Ce peste este acesta ca nu stiu.

Thayeria boehlkei sau obliqua

165

aqua A scris:

am vrut sa ii atrag atentia si sa stie ca a luat un peste bolnav !
pelly daca vorbesti  ,de ce nu spui tu cum se numeste ? big_smile  :frogp

Cosmin nu a luat nici un peste, dorea sa afle denumirea și atât! ...neștiind denumirea m-am abținut...asa ca ciocu mic!  :stupid

166

pai si ce facea cosmin lua un peste de atata timp si nu ne intreba denumirea  lol   :smoke

167

Intradevar eu am intrebat denumirea pestelui ca mis tare simpatici.Seamana mult cu neonul negru si sunt foarte iuti.Un prieten deal meu vrea sa mii dea mie.Acum nu stiu ce sa zic pentru ca aqua ma pus un pic pe ginduri cu acea boala.

168

aqua A scris:

pai si ce facea cosmin lua un peste de atata timp si nu ne intreba denumirea  lol   :smoke

Mai prietene ...ai  :smoke fumat azi?

169

lup cosmin A scris:

Intradevar eu am intrebat denumirea pestelui ca mis tare simpatici.Seamana mult cu neonul negru si sunt foarte iuti.Un prieten deal meu vrea sa mii dea mie.Acum nu stiu ce sa zic pentru ca aqua ma pus un pic pe ginduri cu acea boala.

Cosmine ma faci sa rad ....ai căzut pe gânduri după "analiza" lui Obi-Wan Kenobi  :-O

170

Vroiam sa vad ce mai spune.Ca mi tare simpatic.Ma amuz mult la anumite comenturi deale lui. :pp

171

Paul sa sti ca imi traiesc scalari aproape toti.Iam luat de la parinti dar sunt tot in acelasi acvariu cu ei.Maninca ca nehaliti de doua zile.Sunt tare bucuros.Cred ca am reusit. :sok

172

Sunt alături de tine! Bravo!  :sok  :sok  :sok  :sok  :sok

173

Va multumesc tuturor de ajutorul acordat.Sunteti cei mai tari.Am sa revin cu poze,numai sa mai creasca un pic. :bf  :crap  :of

174

lup cosmin A scris:

Va multumesc tuturor de ajutorul acordat.Sunteti cei mai tari.Am sa revin cu poze,numai sa mai creasca un pic. :bf  :crap  :of

noi?.....deocamdată tu ești cel mai tare! :apl

175

Da dar de la fiecare am invatat cite ceva.Fiecare miati acordat cite un mic ajutor.Iar eu am bagat la cap si am pus in aplicare. ^:)^  ^:)^  ^:)^

176

pelly67 A scris:
aqua A scris:

Mai prietene ...ai  :smoke fumat azi?

niste palamida lol

177 Editat de lup cosmin (2010-07-03 20:21)

Buna tuturor.Am o rugaminte la toti de pe acest forum sa ma ajute cu sfaturi si pareri despre pestele Discus si ce plante se pot planta intr-un acvariu cu Discusi.Vreau sa stiu cit mai multe lucruri.Acvariu in care voi baga Discusi va avea 300 litri.Si ce pesti mai pot tine alaturi de iei.

178

vorbe de duh și pe înțelesul nostru al începătorilor cauta la Narcis și Radu B  :sok

179

Am ajuns la concluzia ta Paul.In acvariu este jungla treubie sa ma apuc de cosit.Am sa revin simbata cu niste poze si noile achiziti.

180

cosmine mie imi place de tine ca esti hotarit si perseverent. tongue

"Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii"