Re: Cei mai frumosi pesti din lume top 10
cezara> spune DA odata.... ca nu te cerem de sotie
sa intarzii atat
la ce sa zic DA?!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Cei mai frumosi pesti din lume top 10
Pagini « 1 … 9 10 11 12 13 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
cezara> spune DA odata.... ca nu te cerem de sotie
sa intarzii atat
la ce sa zic DA?!
kokos A scris:cezara> spune DA odata.... ca nu te cerem de sotie
sa intarzii atat
la ce sa zic DA?!
sa jaci parte din juriul in care ai fost numita!
ohh da domnule kokos, va multumesc pentru aceasta numire. M`as simti onorata sa fac parte din juriu.
ohh da domnule kokos, va multumesc pentru aceasta numire. M`as simti onorata sa fac parte din juriu.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
eu sunt cel onorat.
Cezara A scris:Eu am luat poza dupa o cautare a ciclidei pelvicachromis pulcher...aia e sigur
Dap.. un peste foarte frumos trecut cu vederea din pacate...
nanana....nimic nu scapa intra si asta la notare......juriul are dreptul sa introduca orice peste care nu se regaseste aici si merita sa fie luat in calcul....
Hai sa fac si lista cu cei de apa dulce. Astept verificari, nu cumva sa gresesc, sau sa omit "concurenti".
kokos A scris:1. Administratorul va fi ales de catre: SCHALFFEN => A ALES ACVARIIDEVIS 2. Castigatorul unei editii va fi ales de actre unul din cei care isi au inscrise acvariile in concursul actual si pt ca eu m-am certat cu doi dintre ei, oarecum fff urat, am sa-l rog pe LORENZO sa numeasca pe unul dintre acestia........si il rog pe cel care va fi propus sa ne dea o mana de ajutor, iar pt acceptul sau ii multumesc........IN ASTEPTARE 3. Doamna as dori sa fie numita de catre AVATAR. - IN ASTEPTARE Cezara> uite!!! spune, te rog, tu un termen pana cand pot fi alesi si ceilalti reprezentanti, caz contrar alegem alti doi pe alte principii......
Ok, nu am sa intreb de ce eu, am sa-mi fac datoria. Nu sunt de mult inregistrat, astfel nu am ajuns sa "cunosc" multe persoane, dar dintre cele active sunt doar doua: o doamna si o domnisoara....cine sa fie, cine sa fie ?! .
.
.
.
suspans.... (tobe surde in ritm crescendo)... Doamna Lucia ! (sper sa nu ma intrebati de ce, nu am niciun raspuns la intrebarea aceasta). Cezara sa nu-mi porti pica
Nu am cuvinte...
Ma simt mai mult decat onorata... Daca si ceilalti sunt de acord cu propunerea ta... accept cu placere si voi incerca "sa nu dau cu batul in balta.."
Vreau sa imi cer scuze, fiindca aseara am avut niste musafiri... si n-am putut sa deschid....
Dar ... in timpul zilei ma stradui....
Cezara A scris:kokos A scris:cezara> spune DA odata.... ca nu te cerem de sotie
sa intarzii atat
la ce sa zic DA?!
sa jaci parte din juriul in care ai fost numita!
Daca nu o propuneai tu kokos, ii ofeream eu Cezarei locul meu....
Ma simt mult mai bine ca ai propus si ea a acceptat.
As fi avut niste emotii... acum ma simt mult mai bine!
Multumesc!
Lista concurenti apa dulce
Cam asta ar fii. La fel si aici, daca s`au strecurat greseli, astept pe cineva sa corecteze. Sper ca listele sa fie de ajutor juriului sa se poata puncta in dreptul fiecarui peste. E o idee.
Mai propun sa ne oprim la un nr de 25 de pesti, de apa dulce si 25 de sarata, ca altfel o sa votam pana la Sf. Asteapta.
Cezara! Esti o comoara!
kokos A scris:kokos A scris:asadar juriul este compus din:
Acvariidevis
Lucia
Costi8
Cezara
Schlaffen.Doamnelor/Domnilor va rugam sa incepeti deliberariile si sa ne faceti mandrii de alegerile Dumneavoastra.
Se vor nota pestii cu note de la 1 la 100 de puncte, iar la sfarsit tb sa rezulte doua topuri:
- Top 10 cei mai frumoi pesti de apa sarata.
- Top 10 cei mai frumosi pesti de apa dulce.Cu deosebit respect,
KoKoSreciteste putin mai sus in topic....caci am pastrat ceva doar pt mine pana in ultima clipa.....
ma voi repeta cu acest mesaj sa-l vada toata lumea....
a confirmat toata lumea => habemus juriu.....din pacate nu exista in latina corespondent pt juriu
Cam asta ar fii. La fel si aici, daca s`au strecurat greseli, astept pe cineva sa corecteze. Sper ca listele sa fie de ajutor juriului sa se poata puncta in dreptul fiecarui peste. E o idee.
Mai propun sa ne oprim la un nr de 25 de pesti, de apa dulce si 25 de sarata, ca altfel o sa votam pana la Sf. Asteapta.
este mai mutl ca perfect asa....la 25 de pesti ne oprim.....si fiecare juriu noteaza in dreapta cu note de la 1 la 100.......
o sa-l rog insa pe acvariidevis si pe schlaffen sa confirme ca listele sunt corecte,.........mai tb insa sa adaugam niste pesti pe fiecare lista pana la 25........din fiecare
dwarf chiclids
Seamana cu ramirez. E superb, am vazut aseara in mall. Iar despre black ghost knife fish am uitaaaaaaat...am doua exemplare in acvariu dar fiind nocturni, am uitat de ei ar intra foarte bine la o categorie de genul: "cel mai frumos peste nocturn" ca rar il vezi ziua in cautarea hranei...dar si prin faptul ca il poti hrani din mana il face mai special decat restul.
sunt doi useri pe care nu i-am vazut pe aici si sincer ma asteptam sa fie activi
exotic
hard to please
....pe unde umbla ca m-am tot uitat dupa ei......
de apa dulce eu as propune ramirezi, cu toate ca foarte mult imi place si tiger oscar
Superb!
Ma ajuta si pe mine cineva?
Cum se poate face sa vad doar posturile cu fotografii din acest topic? .... sau mai bine zis: Se poate?...
P.S. Cand am vazut eu prima data calculator, avea sistem de operare "basic", si ca sa facem un cerc pe o foaie, se dadeau 7 comenzi...
Daca e permis, mai pun eu unul dulce...
Hoplosternum thoracatum
pinklined coralis
Blotched Porcupinefish
Pagini « 1 … 9 10 11 12 13 … 21 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Cei mai frumosi pesti din lume top 10