Re: salutare
sunteti pe val!....steaua e varza!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
sunteti pe val!....steaua e varza!
tare mie frica diseara sincer
imi place de tine ca esti un ponderat al fenomenului! un prieten bun este mai presus de fundamentalistii irakieni in ceace priveste aceasta echipa...nebun este putin spus!
Asa arata acum.
Nu`i urat deloc, dar dupa parerea mea ar da si mai bine cu un pietris intr`o singura culoare.
toata lumea zice ca asta e indicat,ala alb am inteles ca se foloseste la ciclide.
incearca sa grupezi niste plante ..ai co2 la acvariu?
mie unu mi se pare pre agol...pune plante rosii...echinodorus osiris
renunta la perdeaua de bule....fa ceva cu teava aia verde sa nu se mai vada...spor la treaba
ce sa fac cu furtunu pana nu cresc plantele nu am unde sa il ascund.
e gol acum ca are 1 saptamana dar isi va reveni curand.
o zi buna.
Are doar o saptamana acvariul?
Dar.. a fost ciclat..? Eu ma gandesc la bietele vietati...
Per ansamblu arata bine, daca vor creste si plantele sa mascheze aparatura va fi si mai bine.:)
Da normal ca e ciclat. nu eream nebun sa imi omor discusi:lol:
o zi buna.
Sincer nu ma pricep la ce nisip/pietris este recomandat acvariilor populate cu discusi, eu ziceam doar din punct de vedere estitic, dar primeaza conditiile de viata si apoi frumosul. Ei sa fie sanatosi!
Asa e ai dreptaete,important e sa ne traiasca pesti si sa fie sanatosi.
Asa e ai dreptaete,important e sa ne traiasca pesti si sa fie sanatosi.
cat l-ai ciclat ? o saptamana ?
filtru extern ciclat,plus 2 filtre interne spalate in acvariu, plus Filter boost bagat in filtru extern adica intre bureti,plus 100l apa din acvariul vechi cam atat.
Asa arata acum.
2
3
din ce in ce mai bine suces si tineo tot asa, cu respect
Da mersi frumos.
Acvariul este super, ma refer la partea de "hard"....la "soft" e treaba fiecaruia cum isi aranjeaza plantele si ce pesti cumpara. O singura remarca am eu, referitoare la background-ul lipit , cred ca avand in vedere ca ai discusi mergea un fundal 3D amazonian. Este cei drept cam piperat (cca 220ron), dar cu el aplicat rupeai gura targului!....parerea mea!
http://www.happypets.ro/decor-amazon-100x40-p-1771.html
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare