Re: salutare
Foarte frimosi discusii! Sa-i vedem repede la 20 cm ! :sok
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Asta e tot ce imi doresc sa ii cresc sanatosi si puternici.
Noul setup
frumosi discusi si blanzi suces in crestere lor ape limpezi
Mersi miruna
Da sunt foarte blanzi si jucausi golani
Frumoase exemplare si ingrijit acvariul. Bafta in continuare!
Foarte draguti sa-i stapanesti sanatosi si cine stie poate da domnu si o inmultire :of :of :of :of :of
Mersi mult, fara ajutorul vostru nu cred ca reuseam sa ajung aici.
Un nou inceput
Bravo Dane, imi place ca nu te descurajezi, nu renunti asa usor. Imi place schimbarea pe care ai facut-o. Astept amanunte, pana atunci, doar din ce se vede in poza startul este reusit si promitator....
Sa auzim numai de bine !!! :noroc
pesti -22 razbora arlechin
4 ramirezi
2 Botia macracantha
5Hemigrammus bleheri
JBL Manado substrat,fertilizant jbl ferropol
Butelie co2 8 kg, Aqua Medic Reactor M,numarator de bule jbl.
Flora- Blyxa japonica,Bacopa caroliniana,Limnophila aromatica,Nymphea lotus,cabomba,Didiples diandra
Iluminat- 4 neoane t8 30w Philips 865
Sper sa reusesc ce mi-am propus un acvariu bine plantat.
Doamne ajuta si ape limpezi. :noroc
Bravo Dane, imi place ca nu te descurajezi, nu renunti asa usor. Imi place schimbarea pe care ai facut-o. Astept amanunte, pana atunci, doar din ce se vede in poza startul este reusit si promitator....
Sa auzim numai de bine !!! :noroc
Nu mai inteleg nimic (imi lipsesc informatii?), cum nu se descurajeaza si nu renunta usor, unde sunt discusii Dl. Dan? Este vorba despre alt acvariu?
Salut bradraqua,avand in vedere ca in luna noiembrie astept un copil am luat decizia sa renunt la discusi pe o perioada nedeterminata insa nu definitiva deoarece stim cu toti ce conditi trebuiesc indeplinite si aici fac referire la schimbul de apa care trebuie facut zilnic mentionand ca acvariul se afla in aceias incapere in care o sa stea si copilul. :hug
O zi buna.
Salut bradraqua,avand in vedere ca in luna noiembrie astept un copil am luat decizia sa renunt la discusi pe o perioada nedeterminata insa nu definitiva deoarece stim cu toti ce conditi trebuiesc indeplinite si aici fac referire la schimbul de apa care trebuie facut zilnic mentionand ca acvariul se afla in aceias incapere in care o sa stea si copilul. :hug
O zi buna.
Dane, nu trebuia sa te simti obligat sa-mi explici de ce nu mai ai discusi, pur si simplu m-a mirat, ca dintr-o data apar alti pesti in acvariul tau. Multa sanatate micutului care va veni si sa va faca fericiti, daca va creste cu un acvariu in casa, nu va avea decit de cistigat.
In privinta schimbului zilnic de apa la discusi, daca vrei discutam cu alta ocazie, eventual la o cafea (te invit cind doresti), deviem de la subiect acum. Sa auzim de bine!
sal danut...am citit ca acvariul este in aceeasi camera cu copilul...vreau sa-ti dau un sfat....in primele 6 luni acvariul nu are ce cauta in camera micutului.....este prea sensibil pentru asta...asa ca...., gandeste-te de 2 ori daca lasi acvariul acolo!.cu mult respect
sal danut...am citit ca acvariul este in aceeasi camera cu copilul...vreau sa-ti dau un sfat....in primele 6 luni acvariul nu are ce cauta in camera micutului.....este prea sensibil pentru asta...asa ca...., gandeste-te de 2 ori daca lasi acvariul acolo!.cu mult respect
Ai putea sa detaliezi un pic? Am impresia ca "mi se pregateste un nepot" si as fi interesat de subiect.
abia nascut copilul are sistemul imunitar 0....de aceea ei stau intr-un salon steril la spital...si dupa, acasa este recomandat ca in camera copilului sa intre numai parintii....sistemul respirator al lui este ff sensibil(plamanii), iar existenta acvariului poate f bine sa provoace noului nascut pneumonie agravanta, sifereasca dumnezeu astn(bronsita asmatiforma)....in camera copilului trebuie ca orice obiect sa fie dezinfectat...inclusiv suzeta sau tetina biberonului.pana si mamica inainte de alaptarea micutului este sfatuita sa-si spele f bine cu apa si sapun mamelonul. avand in vedere ca se apropie sezonul rece, este recomandat ca in camera micutului sa fie o temperatura constanta de cca 24 de grade...aparitia apei in incapere (prin evaporare lenta dar constanta) nu face decat sa favorizeze toate astea...si in plus daca se foloseste si aditie de co2 in acvariu cu atat mai rau ptr micut....in camera trebuie sa fie foarte mult oxigen...adica sa se aeriseasca camera f bine de cateva ori pe zi iar copilul adus cand temperatura a ajuns iar la 24 de grade.....cu toate ca in camera pare f f f cald (24de grade) copilul va sta infasat...asta ptr ca pielea lui este f subtire si nu pastreaza temperatura corpului bine
ca vrem sau nu la suprafata apei au loc schimburi de gaze din acvariu f daunatoare micutului...asa deci prudenta maxima cu acvariu in camera micului....si la fel cu papagalii....se stie ca sunt niste purtatori de boli remarcabili....maturii dezvolta imunitate la declansarea virusilor...da copii nu....sper sa ma fi facut inteles...cu toate astea...este doar un sfat, singurii de care ar trebui sa tineti cont este doctorul pediatru si doctorul neonatolog!!!!!!!
Din cate stiu si m am documentat atata timp cat acvariul are capac nu reprezinta o problema,in cazul in care sesizam ceva cu siguranta vom schimba locul acvariului.
bradraqua cu siguranta vom bea o cafea, ca am multe de invatat de la tine si mi ar face deosebita placere.
Ape limpezi :sok
sa fie cum zici u dane...dar capacul acvariului nu va fi niciodata etans....si daca-l vei ridica este de ajuns ca, gazele sa se evapore....dar daca zici ca te-ai documentat e ok....sa fie ca tine...vb mele sa ramana in aer!!!!(mai bine sa-l scoti...crede-ma ca stiu fff bine ce zic...macar ptr 6 luni)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » salutare