1

Subiect: Decor 3d

Poate cineva sa-mi explice de ce Background-urile 3d din polistiren se acopera cu ciment sau CM 11, sau alte alea ??

Re: Decor 3d

primul motiv e ca ti-l toaca pestii si o sa ai numai polistiren in acvariu. Polistirenul poate ineca pestii sau le poate bloca tranzitul intestinal si de acolo alte probleme. Ce nu mananca pesti ajunge in filtru si acolo numai polistiren nu vrei sa ai. Un alt motiv e ca rezista mult mai bine in apa, ii poti da diferite forme, culori, etc. Sigur mai sunt si alte motive gen asezarea lui prin greutate mai mare mai bine in acvariu, lipirea mult mai buna pe de o parte de geamul acvariului, iar pe de alta parte e vorba lui ca rezistenta la lipitura in timp. Cred ca am enumerat principalele motive

3

Re: Decor 3d

Daca il vopsesc cu vopsea acrilica il mai toaca pestii ?? Culorilre le pot aplica direct pe polistiren, si asta ii confera rezistenta, de greutate nu cred ca e cazul fiindca il lipesc de spatele acvariului. Gresesc undeva ??

4 Editat de scorpionul (2017-06-21 02:24)

Re: Decor 3d

uite cateva idei   http://www.acvariu.ro/coppermine/albums/userpics/12494/background.pdf

http://www.creative-terrariums.webgarden.ro/menu/cum-se-face-un-fundal-de-st-nc

5

Re: Decor 3d

Poti sa folosesti polistiren extrudat, este compact nu bobite ca cel expandat. Ai grija sa fie de ddnsitate cat mai mare si sa nu aibă ceva tratamente împotriva daunatorilor, am văzut si din astea.

6

Re: Decor 3d

Multumesc !! Din mai multe considerente am ramas la stilul clasic. Polistiren expandat, CM 11, culori acrilice