Re: Experiment betta
Am pus femela intr-un recipient si am introdus recipentul in acvariu. Si ea si masculul parca innebunisera:lol:. El lucra in disperare la cuib, ea mai avea putin si spargea reciepntul. Dungile i s-au format aproape instantaneu dupa ce am bagat recipentul in acvariu. Dupa o jum de ora de lasat asa am zis sa fac un experiment si i-am dat drumul si femelei in acvariu. Initial s-au evitat, dupa care s-au dus amandoi al cuib. El lucra de zor, asa cum ii sta bine unui barbat, iar ea, ca o doamna, statea si privea . Hei, nu dati cu pietre, nu sunt de acord cu comportamentul ei, dar...nah!:P Apoi, cred ca s-a enervat si masculul ca prea statea si se uita, nici prin cap nu-i trecea sa puna si ea mana sa ajute si s-a infipt putin in ea. Drept pt care am decis sa o pun inapoi in recipient si sa pun si putina sare gronjoasa, just in case....poate a tanit-o cand s-a ratoit la ea si nu vad eu. Deci, in prezent avem una bucata femela in recipeintul introdus in acvariu si una bucata mascul care lucreaza la cuib.