Re: Caut un film bun?!
Paul, super film...l-am vazut si eu aseara.
asta este reala fata a americanilor pentru apararea valorilor si independentei fata de restul lumii....actiunile no limit! si bine fac!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!
Pagini « 1 … 9 10 11 12 13 … 16 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Paul, super film...l-am vazut si eu aseara.
asta este reala fata a americanilor pentru apararea valorilor si independentei fata de restul lumii....actiunile no limit! si bine fac!
Recomand Prince of Persia The Sands of Time... e foarte buna actiunea,efectele speciale fiind pe masura!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bZ7Li5w2I-k[/youtube]
Ai fost deja la el sau l-ai vazut "ts" acasa ? vreau sa merg si eu saptamana asta sa-l vad la cinema.
Dane eu l-am vazut acasa dar merita vazut la cinema
the invention of the lie ati incercat ? e un pic vechi da merge
L-am vazut pe clasa a-4-a la serbare :lol::lol:
Multumesc Paul pentru sugestie,doar astazi am apucat si eu sa-l vad...e unul din cele mai bune filme ce le-am vazut anul asta,pana in prezent...MERITA!
de Spartacus n`am vazut ca s`a zis nimic pana acum!zic ca se merita sa stai o zi pentru un asa film:)Vizionare placuta
de Spartacus n`am vazut ca s`a zis nimic pana acum!zic ca se merita sa stai o zi pentru un asa film:)Vizionare placuta
Care spartacus ? Ca sunt mai multe, este si un serial...recent aparut.
la serial ma refer:)
Da, serialul e misto, dar nu e pentru toata lumea, multa vulgaritate, agresivitate, sange, etc. De fapt cam asa erau vremurile alea...pacat insa ca actorul din rolul lui Spartacus a fost diagnosticat cu cancer, astfel au si finalizat serialul cu prima serie, doar 13 episoade are din pacate.
Un film bun este si "L’immortel".
Cui ii place Jean Reno in mod sigur ii va placea si filmul.
http://www.axyy-filme.com/limmortel-2010/
pacat!dar e destul 13 episoade,cat sa l lungeasca?:)Seven Pounds ai vazut?un alt film care merita sa pierzi timpul cu el
Da este! Andi se pare ca vizionam aceleasi filme!
Un alt film bun este si “The Wolfmanâ€, avandui in distributie pe Benicio Del Toro si marele Anthony Hopkins, eu zic ca nu are cum sa nu va placa.
Vizionare placuta !
http://www.axyy-filme.com/the-wolfman-2010-2/
Da este!
Andi se pare ca vizionam aceleasi filme!
Prietenii stiu de ce ...
Ce de filme se pare ca imi scapa! Ca ori ce cetatean onest,l-am descarcat si l-am vazut pe acest UNTHINKABLE .Foarte bun ,la limita ,e aproape un "snuff". Merita vazut.Unde mai pun ca mai inainte de el m-am uitat asemeni la unul "scapat" de anul trecut Law Abiding Citizen asemeni dur desi prin comparatie nici vorba al lui Paul e mult mai dur.Uf ...ce de filme bune pe cale sa-mi scape!
Law Abiding Citizen, l-am vazut si eu, foarte bun ! Gerard Butler imi place
PROMO Ultimul horror, pe marile ecrane din ROMANIA: E mic, deci stabil . E intors cu cheia, deci rezistent. E imbecil, dar insistent. Turuie la comanda, ca o mitraliera. N-a facut nimic timp de doi ani, dar are tupeu. E prieten cu cine trebuie. Pe care-l pupa unde trebuie. Vorbeste repede, deci te face din vorbe. Figurant in rolul principal, in ultima (Doamne-ajuta!) productie a casei de filme Cotroceni : "Va ciuruiesc, ce pusca mea!" Regia, scenariul, dialogurile: Traian Basescu Machiajul, costumele, decorurile: Elena Udrea Cascade hilare: Berceanu, Blaga, Videanu
Pagini « 1 … 9 10 11 12 13 … 16 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Filme » Caut un film bun?!