201

Re: Caut un film bun?!

Paul, super film...l-am vazut si eu aseara.

asta este reala fata a americanilor pentru apararea valorilor si independentei fata de restul lumii....actiunile no limit! si bine fac!

202 Editat de bogdivaio (2010-05-31 19:57)

Recomand Prince of Persia The Sands of Time... e foarte buna actiunea,efectele speciale fiind pe masura!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bZ7Li5w2I-k[/youtube]

203

Ai fost deja la el sau l-ai vazut "ts" acasa ? neutral vreau sa merg si eu saptamana asta sa-l vad la cinema.

204

Dane eu l-am vazut acasa big_smile dar merita vazut la cinema cool

205

the invention of the lie ati incercat ? e un pic vechi da merge

206

L-am vazut pe clasa a-4-a la serbare lol:lol::lol:

207

Multumesc Paul pentru sugestie,doar astazi am apucat si eu sa-l vad...e unul din cele mai bune filme ce le-am vazut anul asta,pana in prezent...MERITA!

208 Editat de Alexutzu (2010-06-08 21:01)

de Spartacus n`am vazut ca s`a zis nimic pana acum!zic ca se merita sa stai o zi pentru un asa film:)Vizionare placuta

209

Alexutzu A scris:

de Spartacus n`am vazut ca s`a zis nimic pana acum!zic ca se merita sa stai o zi pentru un asa film:)Vizionare placuta

Care spartacus ? Ca sunt mai multe, este si un serial...recent aparut.

210

la serial ma refer:)

211

Da, serialul e misto, dar nu e pentru toata lumea, multa vulgaritate, agresivitate, sange, etc. De fapt cam asa erau vremurile alea...pacat insa ca actorul din rolul lui Spartacus a fost diagnosticat cu cancer, astfel au si finalizat serialul cu prima serie, doar 13 episoade are din pacate.

212 Editat de Andi66 (2010-06-08 23:11)

Un film bun este si "L’immortel".
Cui ii place Jean Reno in mod sigur ii va placea si filmul.

http://www.axyy-filme.com/limmortel-2010/

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

213

pacat!dar e destul 13 episoade,cat sa l lungeasca?:)Seven Pounds ai vazut?un alt film care merita sa pierzi timpul cu el

214 Editat de pelly67 (2010-06-08 23:13)

Da este! wink Andi se pare ca vizionam aceleasi filme! smile

215 Editat de Andi66 (2010-06-08 23:16)

Un alt film bun este si “The Wolfman”, avandui in distributie pe Benicio Del Toro si marele Anthony Hopkins, eu zic ca nu are cum sa nu va placa.
Vizionare placuta !

http://www.axyy-filme.com/the-wolfman-2010-2/

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

216

pelly67 A scris:

Da este! wink Andi se pare ca vizionam aceleasi filme! smile

Prietenii stiu de ce ...

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

217

Ce de filme se pare ca imi scapa! smile Ca ori ce cetatean onest,l-am descarcat si l-am vazut pe acest UNTHINKABLE .Foarte bun ,la limita ,e aproape un "snuff". Merita vazut.Unde mai pun ca mai inainte de el m-am uitat asemeni la unul "scapat" de anul trecut Law Abiding Citizen asemeni dur desi prin comparatie nici vorba al lui Paul e mult mai dur.Uf ...ce de filme bune pe cale sa-mi scape!

218

Law Abiding Citizen, l-am vazut si eu, foarte bun ! Gerard Butler imi place smile

219

PROMO Ultimul horror, pe marile ecrane din ROMANIA: E mic, deci stabil . E intors cu cheia, deci rezistent. E imbecil, dar insistent. Turuie la comanda, ca o mitraliera. N-a facut nimic timp de doi ani, dar are tupeu. E prieten cu cine trebuie. Pe care-l pupa unde trebuie. Vorbeste repede, deci te face din vorbe. Figurant in rolul principal, in ultima (Doamne-ajuta!) productie a casei de filme Cotroceni : "Va ciuruiesc, ce pusca mea!" http://i42.tinypic.com/2pt53ww.jpg Regia, scenariul, dialogurile: Traian Basescu Machiajul, costumele, decorurile: Elena Udrea Cascade hilare: Berceanu, Blaga, Videanu

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

220

lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol: