Re: Betta HM BF
Da, e femela.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Da, e femela.
femelele isi deschid si ele urechiusele? ori e numai apanajul masculilor?:/
Da, si femelele se infoaie.
Puii la 2 saptamani...Nici nu zici ca se fac mari si rai.
Le dau 3 mese pe zi: microviermi, artemia proaspat eclozata si Hikari first bites.
Bravo! sa ne ti la curent cu evolutia lor si sa ai grija de ei Robert...pardon Cosmine
doi trei din aia sunt ai mei asa ca sa va luati gandul ca fac urat.:P:lol::lol::lol:
Bravo! sa ne ti la curent cu evolutia lor si sa ai grija de ei Robert...pardon Cosmine
Hahaha, asa o sa fac!
doi trei din aia sunt ai mei asa ca sa va luati gandul ca fac urat.:P:lol::lol::lol:
Doi, trei de colo...doi, trei de dincolo...vezi ca tre sa pregatesti vreo 4-5 garsoniere pentru ei.
cu un dram de noroc pana pe 15 iulie o sa ma angajez. apoi vedeti voi ceea ce poate face banii mai ales in acvaristica si si in pescuit.
Eh...mai trebuie si timp...si pasiune...si multe, in afara de bani. Si rabdare, mai ales la pescuit!
sa stii ca am de toate in afara de bani. deci pot sa zic ca sunt destul de realizat.
Las' ca vin si banii!
Puii la 4 saptamani, la o portie de microviermi.
Tot mancaciosii.
vai cum arata, niste guguloi cu ochi, parca sunt mormoloci sunt asa dulci, nici nu par a fi viitoarele fiare
deja rivalizeaza cu mucea lui Paul la cat de ochiosi sunt
Sunt mormoloci cu burtile pline.
Acesta e bunicul puilor.
Valeu...au pedigree ceva?! Ca "mosulica" e bine bine...scoti ceva bani din monta asta la cum arata palmaresul familiei
Da, da, au si pedigree! ) Mosulica ar trebui sa aibe in jur de un an acum.
Daca fac rost de poze si cu strabunicul, dublez preturile. :lol::lol:
Acuma serios vorbind...sper ca macar o mica parte din pui sa semene cat de cat cu bunicul lor.
Iti doresc pentru aia mici, tot ce`ti doresti tu. Oricum se vede de pe acum ca au potential;)
Chiar sunt si eu foarte curioasa, sa vad puiutii mai marisori..
Ar fi extrem de spectaculosi, daca ar semana cu bunicul vreo unul dintre ei...:))
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Betta HM BF