Subiect: ultima captura
si pentru a demonstra ca nu suntem chiar asa de mincinosi precum spune lumea,...iata si dovada.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pescari (mincinosi) » ultima captura
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
si pentru a demonstra ca nu suntem chiar asa de mincinosi precum spune lumea,...iata si dovada.
:lol::lol: partida de pescuit sa desfasurat pe o balta di jud. Tulcea..duminica 25/05/2010
:lol::lol: partida de pescuit sa desfasurat pe o balta di jud. Tulcea..duminica 25/05/2010
Bravo domnule, crapul oglinda "sui" este o raritate cu exceptia zonei Deltei. Are in jur de 4 kg? Vezi ca ai gresit data partidei (anul sau ziua) Fir intins!!!
asa este ...graba bate-o focul,...partida s-a desfasurat pe data de..... 23/05/2010...:lol::lol:
Frumoasa oglinda!
Cumva la Zebil ai fost?
Bravo! balta este in regim privat?
Bravo! balta este in regim privat?
Mai mult ca sigur...exceptand Delta Dunarii, cam tot ce misca prin Tulcea e in regim privat.
pelly67 A scris:Bravo! balta este in regim privat?
Mai mult ca sigur...exceptand Delta Dunarii, cam tot ce misca prin Tulcea e in regim privat.
nu e rau insa eram curios cam cat costa ziua si cat te lasa sa iei acasa! am avut surpriza neplacuta sa merg pe o asemenea balta si dupa ce am dat 100ron am plecat acasa cu 3kg. de caras!
sa speram ca nu e chiar ultima captura....
Pentru pretul corect...il asteptam pe Costi sa ne lamureasca , oricum cred ca tot cam 100 lei.
De obicei limita este de 5 kg de crap si fara limita la caras.
asa este ...graba bate-o focul,...partida s-a desfasurat pe data de..... 23/05/2010...:lol::lol:
Mi-ai ramas dator cu un raspuns, te rog: ce greutate are crapul?
balta este in regim privat, cu o taxa de 500 RON / de la rasarit pana la apus, nu este balta de la Zebil. limita de peste ? ...fara limita,dar aici intervine bunul simt al pescarului, si cum locuri de pescuit sunt doar vreo 9 ( noua ) la numar nu prea au loc decat cei cu bun simt , si sunt rezervate din timp si cam de aceleasi persoane permanente,toata lumea se cunoaste cu toata lumea,ica ceva,pe malul acestei balti este o curatenie desavarsita, iarba multa,pontoane,WC-u , apa curenta,cand pleci acasa nu ai noroi nici macar pe talpa "incaltarilor."
costi8 A scris:asa este ...graba bate-o focul,...partida s-a desfasurat pe data de..... 23/05/2010...:lol::lol:
Mi-ai ramas dator cu un raspuns, te rog: ce greutate are crapul?
5.6 KG-cantarit.
balta este in regim privat, cu o taxa de 500 RON / de la rasarit pana la apus, nu este balta de la Zebil. limita de peste ? ...fara limita,dar aici intervine bunul simt al pescarului, si cum locuri de pescuit sunt doar vreo 9 ( noua ) la numar nu prea au loc decat cei cu bun simt , si sunt rezervate din timp si cam de aceleasi persoane permanente,toata lumea se cunoaste cu toata lumea,ica ceva,pe malul acestei balti este o curatenie desavarsita, iarba multa,pontoane,WC-u , apa curenta,cand pleci acasa nu ai noroi nici macar pe talpa "incaltarilor."
500 ron? Este enorm!!!!!!!!!!!!!!!!
costi8 A scris:balta este in regim privat, cu o taxa de 500 RON / de la rasarit pana la apus, nu este balta de la Zebil. limita de peste ? ...fara limita,dar aici intervine bunul simt al pescarului, si cum locuri de pescuit sunt doar vreo 9 ( noua ) la numar nu prea au loc decat cei cu bun simt , si sunt rezervate din timp si cam de aceleasi persoane permanente,toata lumea se cunoaste cu toata lumea,ica ceva,pe malul acestei balti este o curatenie desavarsita, iarba multa,pontoane,WC-u , apa curenta,cand pleci acasa nu ai noroi nici macar pe talpa "incaltarilor."
poate a vrut sa zica 50ron, zic si eu!...la 500ron nu cred ca mai este vorba de bun simt din partea pescarului si mai ales din partea celor care o gestioneaza! ...dar in viata baltile sunt si ele impartite pe categorii...ca si portofelele dealtfel.
poi cu 500 de ron merg aici la covasna la o balta 10 zile si nopti, cantitatea admisa luata acasa fiind de 5 kg sau cel mai mare peste. si peste este acolo la greu. daca mergi acolo nu ai timp nici sa auzi ce zice nevasta :lol::lol::lol:
bradraqua A scris:costi8 A scris:balta este in regim privat, cu o taxa de 500 RON / de la rasarit pana la apus, nu este balta de la Zebil. limita de peste ? ...fara limita,dar aici intervine bunul simt al pescarului, si cum locuri de pescuit sunt doar vreo 9 ( noua ) la numar nu prea au loc decat cei cu bun simt , si sunt rezervate din timp si cam de aceleasi persoane permanente,toata lumea se cunoaste cu toata lumea,ica ceva,pe malul acestei balti este o curatenie desavarsita, iarba multa,pontoane,WC-u , apa curenta,cand pleci acasa nu ai noroi nici macar pe talpa "incaltarilor."
poate a vrut sa zica 50ron, zic si eu!...la 500ron nu cred ca mai este vorba de bun simt din partea pescarului si mai ales din partea celor care o gestioneaza! ...dar in viata baltile sunt si ele impartite pe categorii...ca si portofelele dealtfel.
Cu 300 ron (daca mi-as pierde mintile) ":lol: ma duc la Dirvari linga Bucuresti, balta de concurs cu peste (crap si salau) la greu.
poi cu 500 de ron merg aici la covasna la o balta 10 zile si nopti, cantitatea admisa luata acasa fiind de 5 kg sau cel mai mare peste. si peste este acolo la greu. daca mergi acolo nu ai timp nici sa auzi ce zice nevasta
:lol::lol::lol:
cu banii astia poti sa iti faci un concediu pe balta! :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.....500 RON........din nou m-am grabit,...nornal ca 50 RON am vrut sa zic , scuze ....:P:P
ei acum mai merge ?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pescari (mincinosi) » ultima captura