Re: Unde mergem? La mare sau la munte?
Pana la urma cine mai pleaca pe 3? Eu imi mentin ideea pentru data de 17. Poate atunci o sa fie available si Allexya, sa bem un suc la un pahar de vorba, sa uitam micile dispute de pe forum
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Unde mergem? La mare sau la munte?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Pana la urma cine mai pleaca pe 3? Eu imi mentin ideea pentru data de 17. Poate atunci o sa fie available si Allexya, sa bem un suc la un pahar de vorba, sa uitam micile dispute de pe forum
:smoke :smoke :smoke :smoke :smoke se pare ca nu se mai zice nimic de plecarea de pe data de 3 cum doriti domniile voastre eu pot sa merg cind sunteti voi disponibili pe mine ma lasa sefu sa plec cind vreau este foarte de treaba sai dea dumnezeu sanatate. astept hotarirea voastra cu respect :smoke :smoke
eu acum am ajuns acasa, noi mergem oricum si suntem 10 la numar fara ce care s-au anuntat mai sus. ce sa ii faci noi asa suntem daca este de distractie dam si munca deoparte.
cine vrea sa vina este asteptat in continuare
Mai incolo poate as putea lipsi, dar sunt primele weekenduri de munca. Nu da tocmai ok sa le trimit inlocuitor. Oricum, daca e sa plecati va doresc distractie placuta si sa veniti cu multe poze. :fcool
Oricum, daca e sa plecati va doresc distractie placuta si sa veniti cu multe poze. :fcool
Un lucru este ff clar noi o sa plecam, acum depinde cati or sa mai vina cu noi.
Cine merge si cat stati?
Noi pana acum suntem sigur asa
eu
Ionut
Vali+sotie
Florin+sotie
Robert+prietena
Un client+prietena
Am inteles ca ar mai veni asta cum il cheama, a Ciprian
Miruna si daca mai este cineva se poate anunta azi este ultima pt rezervari camere.
Si vom sta Sambata si Duminica
Cat stati, sefu? As trage si eu o fuga pe la voi, Sambata dupa amiaza
petru cand e oferta pana la urma? il luati si pe bogdanel?
Ce mi-e ciuda pe voi. Vreau si eu si la munte si la mare si peste tot. Din pacate lucerz in weekenduri :fmad
Distractie placuta si sa povestiti cum a fost pentru astia care ramanem cu buza umflata.
Esti bine venita fata, cred ca ai nr meu de tel pt a ne gasi. Daca vi cu iubi al tau promit sa ii fac eu cinste cu 10-15 beri
petru cand e oferta pana la urma? il luati si pe bogdanel?
bogdanel plecam sambata si inca mai sunt locuri libere, poti sa mai vi si cu 4-5 fete
Sefu..... naspa, aiurea, cam nasol....NU BEA! Daca bem o bere suntem in cap amandoi! Ne uitam unul la altul si radem
Nu stiu sigur daca o sa trecem, cel mai probabil ca nu, dar asteptam poze
hard to please A scris:Cat stati, sefu? As trage si eu o fuga pe la voi, Sambata dupa amiaza
Esti bine venita fata, cred ca ai nr meu de tel pt a ne gasi. Daca vi cu iubi al tau promit sa ii fac eu cinste cu 10-15 beri
![]()
![]()
![]()
Distractie placuta tuturor :sok sa ne aduceti moss de la munte sa crestem grindal
Vezi ca noi am fost sambata asta la munte, sau nu ai avut dezlegare de la iubi? ^:)^ ^:)^ ^:)^
Ne-a ucis domnul Ciprian asa ca am decis ca pe toate pachetele de tigari sa fie incriptionate urmatoarele ........
Locul unde am fost cazati.
Vizitati Branul, merita :apl :apl :apl :apl
Vizitati Branul, merita :apl :apl :apl :apl
Da...frumoasa fauna :apl se pare ca au evoluat bine de tot de cand nu am mai fost ultima oara.... :sok
La plimbare prin parc in cautare de ciuperci
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Unde mergem? La mare sau la munte?