Re: Intalnire Bucuresti 28.11.2010
S-ar putea sa ajung si eu
.
te asteptam, Marian
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Intalnire Bucuresti 28.11.2010
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
S-ar putea sa ajung si eu
.
te asteptam, Marian
A mai trecut o Duminica petrecuta impreuna. Felicitam participantii, iar cei care s-au deplasat din alte localitati ii felicitam de doua ori.
pui niste poze ? :apl
Si eu multumesc Florin, pentru ocazia acordata, de a cunoaste pe unii membrii ai acestui forum, oameni de altfel minunati,DE NOTA 10+,si speram ca data viitoare,sa ne intalnim si mai multi,un timp mai lung, si.......intr-o locatie pentru :smoke ! :noroc
A fost tare placut sa va cunosc pe toti ( cei prezenti evident). Sunt niste persoane tare simpatice, cel putin din ce am apucat sa vad. Imi pare rau ca n`am apucat sa discutam mai mult si eventual la o masa Rotunda
Multumesc pentru plantute, eu n`am mai adus ca degeaba aduceam, sigur nu dorea nimeni alge. Cat despre neritine, s`au dus in voie la colegul Alfy, impreuna cu doi gajii de gourami pe care i`am adus. Sa ne mai auzim, tot sanatosi si poate si mai multi, de ce nu. :sok :fbr
Ps: Cu toate ca imi doresc sa mai particip, nu vreau sa revin prea curand. Urasc orasul, maxim!!!
Ps: Cu toate ca imi doresc sa mai particip, nu vreau sa revin prea curand. Urasc orasul, maxim!!!
Se poate aranja.....data viitoare propun sa programam o intalnire la tara
Eu sunt pentru...
Cezara A scris:Ps: Cu toate ca imi doresc sa mai particip, nu vreau sa revin prea curand. Urasc orasul, maxim!!!
![]()
Eu sunt pentru...
N-ar fi rau dar ce tara?
Andi66 A scris:Cezara A scris:Ps: Cu toate ca imi doresc sa mai particip, nu vreau sa revin prea curand. Urasc orasul, maxim!!!
![]()
Eu sunt pentru...N-ar fi rau dar ce tara?
Da, da, bine, bine
Andi66 A scris:Cezara A scris:Ps: Cu toate ca imi doresc sa mai particip, nu vreau sa revin prea curand. Urasc orasul, maxim!!!
![]()
Eu sunt pentru...N-ar fi rau dar ce tara?
Tara acvaristicii eventual. Si pe urma la un wurst und bier :noroc Deutchland über alles....
Ma gindesc, daca exista vreun coleg, care are tangenta cu un local public (restaurant), sa organizam cite o data intilnirile intr-un astfel de loc. Am putea cotiza la fara locului pentru o minima consumatie si cred ca ne-am putea simti bine. Este doar o idee, ea poate fi dezvoltata sau respinsa.
Ma gindesc, daca exista vreun coleg, care are tangenta cu un local public (restaurant), sa organizam cite o data intilnirile intr-un astfel de loc. Am putea cotiza la fara locului pentru o minima consumatie si cred ca ne-am putea simti bine. Este doar o idee, ea poate fi dezvoltata sau respinsa.
asa cred ca ar fi cel mai bine domnul Radu, sa ne tihneasca si noua :smoke si un paharel de bere . cat despre local...gasim noi ,asta nu cred ca este o problema prea mare
bradraqua A scris:Ma gindesc, daca exista vreun coleg, care are tangenta cu un local public (restaurant), sa organizam cite o data intilnirile intr-un astfel de loc. Am putea cotiza la fara locului pentru o minima consumatie si cred ca ne-am putea simti bine. Este doar o idee, ea poate fi dezvoltata sau respinsa.
asa cred ca ar fi cel mai bine domnul Radu, sa ne tihneasca si noua :smoke si un paharel de bere
. cat despre local...gasim noi ,asta nu cred ca este o problema prea mare
...pai unde v-ați întâlnit frate.....pe banca în parc?
Neah, dar am stat asa in linie si nu prea functiona comunicarea
Desigur, este de discutat pe tema....se gaseste, ramane doar sa si placa colegilor. Eu pot face o propunere, pe care ma si pot baza. :sok
bradraqua A scris:Ma gindesc, daca exista vreun coleg, care are tangenta cu un local public (restaurant), sa organizam cite o data intilnirile intr-un astfel de loc. Am putea cotiza la fara locului pentru o minima consumatie si cred ca ne-am putea simti bine. Este doar o idee, ea poate fi dezvoltata sau respinsa.
Desigur, este de discutat pe tema....se gaseste, ramane doar sa si placa colegilor. Eu pot face o propunere, pe care ma si pot baza. :sok
sa inteleg ca este ceva pentru nefumatori? ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Andi66 A scris:bradraqua A scris:Ma gindesc, daca exista vreun coleg, care are tangenta cu un local public (restaurant), sa organizam cite o data intilnirile intr-un astfel de loc. Am putea cotiza la fara locului pentru o minima consumatie si cred ca ne-am putea simti bine. Este doar o idee, ea poate fi dezvoltata sau respinsa.
sa inteleg ca este ceva pentru nefumatori? ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Nicidecum, este un Pub amenajat in cel mai traditional mod englezesc. Mie personal imi place foarte mult, daca sunt doritori si imi este permis sa pronunt numele o voi face....
Sa auzim numai de bine !!! :noroc
Chiar te rugam sa postezi si ceva poze sau un site unde le putem gasi.
Deci, Unde? si mai ales cand este urmatoarea intalnire? :apl
Cand e urmatoarea intalnire ? Sunt si eu tentat sa vin. Mai ales intr-un local unde :smoke .
Fratilor...asa grav e viciu asta? Nu rezistati fara sa fumati 2-3 ore maxim cat stai la o vorba.....doamneeeee
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Intalniri acvaristi, forumul "Acvarii de vis" » Intalnire Bucuresti 28.11.2010