cipi A scris:imi A scris:sistem co2??,schimb apa la picatura??,fertilizare??
sistem co2??? e pentru plante?? nu afecteaza pestii co2?? team intrebat toate astea ca nu mia spus nimeni de asa ceva. cam ce preturi au (asa informativ). fara sistem co2 nu traiesc plantele??
"schimb de apa la picatura??" explicami ce au vrut sa zici te rog... schimbat apa in anumite proportii zilnic??
"fertilizare??" nu am destul spatiu in apartament sa pot inmultii pestii daca la asta teai referit.
bradraqua am sa incep sa ma documentez de pestii din familiile ce mi le-ai amintit.
multumesc mult pt sfaturi si puteti veni inca cu sfaturi pt popularea acvariului ca mai e destul de mult pana sa bag primul pestisor in acvariu 
Despre sistemul de CO2 eu zic ca nu ar trebui pentru inceput sa-ti bati capul, nu face rau pestilor daca e folosit cum trebuie, dar e cam scump si e necesar pentru un acvariu bine plantat cu specii de plante mai deosebite, dar ca incepator nu-ti recomand, poate mai incolo. Schimbul de apa la picatura se refera la un sistem automat de schimbare a apei,in cantitati foarte mici dar incontinu, legat la reteaua de canalizare a locuintei, la fel nerecomandat unui incepator(asta daca nu esti cumva de meserie). Fertilizarea se refera tot la plante , care in afara CO2-lui, mai au nevoie de cateva micro si macro elemente chimice, pe care le gasesti in comert, si despre care te poti documenta pe forum, pe care de altfel le recomand si eu pentru un acvariu plantat. Filtrarea acvariului este foarte necesara asa ca in afara de specile de pesti cu care vei popula acvariul e bine sa te documentezi si despre tipurile de filtre. Si citeste neaparat despre CICLAREA ACVARIULUI
Si nu in ultimul rand, bun venit printre noi.
Oricine ai fi, intotdeauna cineva stie mai multe decat tine. Dar intotdeauna acel cineva
nu stie chiar tot ce sti tu