Edisonjohn86 A scris:Domnule nu va mai bagati daca nu stiti despre ce este vorba.Am studio, pet-shop implica mancare de animale,pisici,caini,pasari, etc. nu sa vand pesti de acvariu, si nu mai dati cu presupusul ca nu as avea idee de pet-shop, doar nu ma bagam in ceva necunoscut, Pana la urma am trecut pe IT unde nivelul meu de cunostinte este destul de ridicat, si firma nu este ingropata in datorii, de unde ati scos asta ? am zis ca am datorii ca am deschis firma. Ca sa va dau si raspuns in legatura cu masina, am vandut prapaditul de logan care dupa 30 de mii de km, pe langa ca trocane din toate inchieturile, iau iesit telescoapele prin capota plus multe altele. Fiecare isi gestioneaza banii dupa prioritati, iar acvariul nu este pe primul loc, asta daca nu investesc o galeata de bani in acvariu nu inseamna ca nu pot avea un acvariu.
P.S in loc sa dati sfaturi stiti sa luati peste picior, parerea mea este ca nu aveti de ce sa fiti moderator.
Imi cer scuze ca te-ai simtit jignit, nu asta am vrut, am vrut numai sa punctez confuzia pe care ne-ai transmis-o, nu numai in privinta acvariului, despre care sti cam tot atit ca acum trei luni, cind te-ai inscris pe forum. Daca tu ai convingerea ca a detine un pet shop inseamna numai sa vinzi mincare pentru animale, m-ai lamurit o data in plus, despre ce inseamna majoritatea intreprinzatorilor din Romania, si cunostintele acestora in domeniul in care activeaza. Sincer, faci diferenta intre un Hamster si un porcusor de Guineea, intre un Perus si o Nimfa australiana? Ti-as da un chestionar la care sa raspunzi in maxim 60 secunde, la fiecare intrebare si sint sigur ca te-ai face de ris.
Am gresit intr-adevar cind am confundat starea materiala a firmei cu a ta personala. In rest nimic interesant sau inteligent in raspunsul tau.
Cu prima ocazie cind va fi nevoie de un moderator pe acest forum, iti voi propune postul dar sper ca se va intimpla peste vreo 10-20 ani, sa ai timp sa inveti cite ceva.
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!