ma numesc gabriel,sunt din ramnicu valcea,am 35 ani si pt ca m-am mutat de curand in apartamentul propriu si pt ca am si un baietel de 2,5 ani am zis ca e timpul pt un acvariu
de curand am luat un acvariu cu dimensiunile 100 cm-40 cm-45 cm utilat cu filtru extern,icalzitor,termometru,capac original cu doua neoane.....mi s-a dat si 8 ciclide cred eu mature,care chiar daca sunt frumoase nu sunt cea ce vreau eu...pt ca imi doresc un acvariu cu foarte multe plante,buturugi si ceva pietre care sa ii ofere un decor deosebit...
de acea va rog pe cei care va pricepeti si mai ales care detineti plante,buturugi,pesti sa ma ajutati in doua feluri...odata sa imi vindeti la preturi rezonabile cea ce imi doresc si a doua oara sa imi dati sfaturi pt pasii de urmat ca sa ajung la un acvariu de vis...
mentionez ca in perioada 1999-2003 am detinut acvarii cam la aceasi marime,in care aveam plante si pesti,chiar si melci si ca ma descucam binisor....doar ca de atunci vad ca s-au schimbat multe,totul a evoluat si chiar daca mi se parea ca ma descurcam,niciodata nu am ajuns sa am un acvariu cu plante cum vad in pozele de aici,gazon sau plante mici in fata si plante mari in spate...
va multumesc anticipat si va astept cu comentarii...
am uitat sa va spun ca vreau sa dau aceste ciclide unui iubitor de acesti pesti.....nu vreau bani,ci o buturuga frumoasa sau plante sa imi populez acvariul si pesti