parerea mea este ca te dai pre repede lovit si cu mine ai zis ca vrei blabla ti-am trimis 35 ancistrusi la un leu bucata multi maturi ,
1 vreau sa spui daca este adevarat.....
2 transportul ti lam oferit moca si la 1 leu bucata iar cu o ora de a ajunge la tine acasa este adevarat ca nu raspundeai la telefon ??????
3 am facut o tranzactie cu domnul @COSTI27RAD care a mers ca pe roate , mereu am fost la curent cand ia ajuns produsul meu si a platit rambus ,totul a fost ok ,omul in schimb nu mia raspuns in ziua cand a ridicat coletul,eu crezand ca mia dat o tapa ,dar cum a avut timp ma si sunat si mia spus ca la ridicat,
deci in concluzia subiectului :2: asa cum tu nu ai raspuns asa si domnul @COSTI27RAD poate sa fii avut treaba ,tinand cont ca este pomana de ziua mortilor azi ,domnul @COSTI27RAD poate a mers la biserica ,etc, inainte sa te grabesti sa faci afirmatii asteapta 24 ore pentru a vedea care este problema.....cu stima si fara suparare....
Domnul meu...parerea mea e ca te bagi ca musca in lapte...daca citeai cand am spus ca a citit pm-ul meu trimis catre el ,azi dimineata la prima ora ,fara sa dea un mic raspuns....de fapt a avut si o postare azi dimineata asa ca daca vroia dadea un semn de viata
Tranzactia facuta cu tine povestita de tine pare ca si cum te-as fi inselat cu ceva,dar ai uitat sa povestesti ca tu ai pus conditiile,tu ai insistat sa vina cineva sa ii aduca,tu ai spus in pm ca daca iau mai multi pretul e un leu...uiti sa povestesti ca te-am rugat sa ai incredere in mine si ca iti bag banii in cont inainte sa ii pui pe autocar...
Imediat ce am putut raspunde ti-am telefonat ,mi-am cerut scuze si am sunat persoana care a o trimisesei tu la mine...
Eu am vb aseara pe la 17 cu el la telefon,a ramas ca ma suna in maxim o ora...dupa cateva ore l-am sunat eu dar nu a raspuns....i-am trimis pm ...azi dimineata l-a citit...si acum e ora 16 30 ,adica cam 24 ore ,fara sa dea nici un semn de viata...
Nu e o crima cea a facut,nu m-a inselat cu nimic,nu am prea multe sa ii reprosez,nu s-a intamplat nimic grav....doar ca e bine sa fim parolisti....daca ma apucam sa scot pestii si sa daram acvariul dupa ei..? cum ar fi picat..?daca i-as fi dat la persoana care m-a sunat si ar fi revenit el cu un tel,nu ar fi fost urat din partea mea..?