261

Re: Plantat 320l

Radu,sub nici o forma nu-mi doresc sa-ti distrug echilibrul!! :apl  Sa sti ca ti-l dau cu totul,tot ce e inauntru setupului daca asta iti reda oarece liniste!  :sok Deci ,vi tu sau ti-l aduc eu? Da ce faci cu discusii?  wink  :sok
Multumesc!

262

narcis.b A scris:

Radu,sub nici o forma nu-mi doresc sa-ti distrug echilibrul!! :apl  Sa sti ca ti-l dau cu totul,tot ce e inauntru setupului daca asta iti reda oarece liniste!  :sok Deci ,vi tu sau ti-l aduc eu? Da ce faci cu discusii?  wink  :sok
Multumesc!

Esti un dragut! Poate nu am nimerit tocmai cea mai fericita forma, sa-mi exprim admiratia pentru acvariul tau dar un pic de adevar mi-a scapat totusi...  smile  Sa-mi fie rusine, te invidiez pentru set-up-ul asta! :apl  Numai bine si Sarbatori fericite!!! :noroc

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

263 Editat de merlin21 (2011-06-17 02:51)

:fmad

264

Hai cu osu' Narcis  :pp ...ne mai fierbi mult? :pls

265

Daca mai lasa si putina carnita pe os, sa avem ce roade... lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

266

superb....poate sa imi spuna cineva cum se numeste planta aceea pitica...(covorul)...din fata!!!...

daca nu stii cum te "cheama", inseamna ca te trimit toti...!!!

267

Cred ca este hemianthus cuba insa Domnul Narcis este cel mai in masura sa iti raspunda , si daca tot sunt aici as vrea sa il intreb cum de a reusit sa  il tina in substrat pentru ca mie  imi iese tot timpul la suprafata
O zi buna tuturor

Un geniu nu este niciodata inteles ..dar nu te gandi ca daca nu esti inteles  ... esti un geniu

268

Si eu as dori sa stiu raspunsul la intrebarea ridicata de MARCO555.

M-am indragostit iremediabil de HC, DUPA ce am pierdut un pot: ieseau mereu la suprafata datorita ravnei sanitarilor...

Deci cum se mentine HC in substrat, si sa se si intinda, intr-un acvariu populat cu sanitari harnici?

Sau ma apuc sa cresc HC pe uscat?  sad  sad

269 Editat de pelly67 (2011-03-22 16:46)

eliana A scris:

Si eu as dori sa stiu raspunsul la intrebarea ridicata de MARCO555.

M-am indragostit iremediabil de HC, DUPA ce am pierdut un pot: ieseau mereu la suprafata datorita ravnei sanitarilor...

Deci cum se mentine HC in substrat, si sa se si intinda, intr-un acvariu populat cu sanitari harnici?

Sau ma apuc sa cresc HC pe uscat?  sad  sad

1.Narcis a folosit HC pentru gazon.
2.Vrei gazon de HC sau similare....renunti la corry,pleco etc.(măcar la început)
3.Se poate creste HC și ...pe semiuscat.....http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/ … -fara-apa/
4.Narcis... :noroc

270

Ah! Ce discutii aici la mine "acasa"! Si eu care ma plimb ...aiurea...Ma scuzati ca nu am facut oficiul de gazda pana acum :stupid
Deci pt mine a raspuns Paul,merci! Mai adaug ca se poate ajuta prinderea HCului cu ajutorul agrafelor acelea plasticate,stiti voi alea colorate,desfaci fiecre agrafa si o ingropi prinzand si buchetelul de HC  smile
Fratilor,dupa cum am mai zis,nu mai public foto cu acvariile mele! Si ca sa va linistesc un pic nu am o mare filosofie,in cel mare am schimbat ,am Dennerle,setup nou,inceput pe 10februarie parca...si se vrea a fi ,imi pare rau Merlin smile , un olandez,sau nici macar,mai degraba un acvariu plantat si atat,destul de multe plante...pe care pin punctul meu de vedere,toate sunt de sacrificiu,in ideea ca sunt maontate numai pentru bunul mers al setupului,in ideea de a oferii toate conditiile pentru Eriocaulon Setacem,conditiile fiind un pic mai greu de dus pentru celelalte,mai ales intr-un setup nou,si la lumina de 1,2W/l ,deci sper sa mearga,cel putin da semne ca misca,restul plantelor,Rotale,Limnofile,Proserpinaca,gazoanele,etc s-au schimbat la culoare si clar nu sunt foarte fericite de lumina,Ph,Kh...Culmea P.Helferii e fericit de conditiile astea si creste mai mare decat BlixA.
Am spus ca nu mai pubilc si nu mai fac incercari de "nature" dupa ce am vazut cateva setupuri din etapa a doua a AAC de anul trecut respectiv acest1st,place ,efectiv acest setup mi-a scos aquascapingul din cap,e FABULOS!
Pe langa cel mare mai am unul mic,unu de 22l cred,special pt creveti,iar plante UG,HC,Monosolenium T si Fissidens F.
Scuze de intarziere cu acest post.

271

vezi ca linkul postat de tine, in momentul asta nu merge.

multumesc de sugestie, deocamdata renunt la HC. prefer haiosii de minipanda (aka cory panda). vom vedea ce ne aduce viitorul. smile

272 Editat de merlin21 (2011-06-17 02:49)

273

eliana A scris:

multumesc de sugestie, deocamdata renunt la HC. prefer haiosii de minipanda (aka cory panda). vom vedea ce ne aduce viitorul. smile

...merge uns...dacă îl copiezi și îl deschizi într-o fereastra noua :sok

274

eliana A scris:

Gata ,am rezolvat cu linku` smile

Da merlin,stiu ca Pogo nu e grea,dar ma asteptam sa clacheze in conditiile impuse de Setaceum.Deci nu ai uitat frustrarea mea in ce priveste E.Setaceum smile Da ,de data asta sper sa mearga,prea i-am creat toate conditiile! Sunt convins ca Dennerle e bun,altfel nu ma bagam smile se si vede,setupul e inca proaspat si misca bine.
Nanoul,abia s-a ciclat,e prost ca-i dau CO2 de la bomba,motiv intrucare variatiile de CO2 imi tine vie alga ce am adus-o cu Fissidensu`.Sper sa fac rost de o butelie mica si un reductor si sa-l tin mai stabil.Momentan are un ritm foarte lent,lumina e si ea cam calda...Utricularia am avut smile 2 frunze efectiv si iata ca mi-a umplut un colt de acvariu.

275 Editat de merlin21 (2011-06-17 02:47)

276

Pai astept ...butelia si reductorul smile Si la Costi ,fissidensul are la baza alga,deci cred ca ai dreptate,acolo ramane ever!Practic mi-am dorit mult sa vad Fissidens in acvariul meu,am creat si niste bulgari din pietre de aerare mai mari,rotunde,le-am acoperit,incepe sa arate frumos...eu totusi sper ...

277 Editat de Andi66 (2011-03-22 16:34)

Se poate creste HC și ...pe semiuscat.....http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/ … -fara-apa/
:noroc

PS: trebuia doar inserat....

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

278 Editat de pelly67 (2011-03-22 16:44)

Andi... :noroc

279

da.. arata frumos, nimic de zis.. pana incep sa iasa fire verzi din el..
bucata pe care am pastrat-o nu are cladophora prin ea. daca se inmulteste iti trimit.
oricum am dat si eu niste fissidens fara alge, catorva persoane, si sper sa il fi pastrat asa.
dar acum nu prea ma mai pasioneaza mossurile.
in cazuri extreme, bagi h202 si sper sa traiasca mossul,
totusi, cand ai timp prezinta-l si tu pe forum..

280

Revin la batranul meu thread cu un setup ce se vrea a fi un "olandez" ,asta dupa mai multe setupuri cu diverse scapeuri,deci numai verdeturi marunte,mi-a revenit dorul de un bazin plin de plante ,multe,dese si cat mai colorate.Asa ca acum o luna jumate am scos tot decorul de scape,toate "verdeturile" si am inceput sa organizez acest olandez,din care pana acum cred ca am reusit o evolutie de 20-25% din ce imi doresc sa reslizez...asa ca iata ce a iesit :
ah! evident si puiutii mei de discus smile
(na,Paul,ca tot ma criticai ca nu mai postez!  :apl )