Re: Acvariu 500 plantat
felicitari
asta e intr-adevar o reusita
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Acvariu 500 plantat
Pagini « 1 … 11 12 13 14 15 … 18 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
felicitari
asta e intr-adevar o reusita
adilupu A scris:spune te rog cate grade ai in acvariu
Acel set-up functiona la 25 grade. De ce intrebi?
pai si nu ai probleme cu discusii la temperatura asta pt ca eu stiu ca discusii stau la o temperatura intre 28-31 grade.
dar daca tu zici ca ai 25 de grade sunt curios de cat timp ai discusii in acvariu,poti sa mi spui?
Baracuda A scris:adilupu A scris:spune te rog cate grade ai in acvariu
Acel set-up functiona la 25 grade. De ce intrebi?
pai si nu ai probleme cu discusii la temperatura asta pt ca eu stiu ca discusii stau la o temperatura intre 28-31 grade.
dar daca tu zici ca ai 25 de grade sunt curios de cat timp ai discusii in acvariu,poti sa mi spui?
Nu ai citit cu atentie toate informatiile. Set-up-ul prezentat a fost facut pentru ciclide americane, pesti la care am renuntat de curind, intorcindu-ma in prezent la discusi, vechea pasiune!
adilupu A scris:Baracuda A scris:Acel set-up functiona la 25 grade. De ce intrebi?
dar daca tu zici ca ai 25 de grade sunt curios de cat timp ai discusii in acvariu,poti sa mi spui?Nu ai citit cu atentie toate informatiile. Set-up-ul prezentat a fost facut pentru ciclide americane, pesti la care am renuntat de curind, intorcindu-ma in prezent la discusi, vechea pasiune!
poze cu noul set-up ...
Costy, iti recomand rabdare si... :smoke sau fa-mi rost de unul din Echinodorusii: Radicans, Chrileni, Compacta, Cordifolius, Rigidifolius, X-Barthii.
Costy, iti recomand rabdare si... :smoke sau fa-mi rost de unul din Echinodorusii: Radicans, Chrileni, Compacta, Cordifolius, Rigidifolius, X-Barthii.
si dupa ...vedem si o poza ?
Am vazut zilele acestea pozele unui coleg, in al carui acvariu, exista Staurogyne fixata pe buturugi, cu ajutorul unei plase si a firului de pescuit.
Atasez si eu poze cu aceasta planta, fixata pe acealasi suport dar in alt mod... Este atit de bine fixata, incit, cind se doreste extragerea plantei din locas, se misca odata cu buturuga. Radacinile si-au facut treaba foarte bine.
Imi place cum arata prinsa de buturugi :apl
foarte frumos! :apl
dar o poza care sa cuprinda toate cele 3 poze de mai sus se poate ?
buna radu!da ntradevar au prins super pe buturuga.oricum misto setupul,felicitarile mele.imi place enorm. :apl
foarte frumos! :apl
dar o poza care sa cuprinda toate cele 3 poze de mai sus se poate ?
Neatentule! O poza care sa le cuprinda pe toate cele trei, ar insemna prezenta aparatului in doua incaperi diferite, in acelasi timp...
Uita-te la substrat!
buna radu!da ntradevar au prins super pe buturuga.oricum misto setupul,felicitarile mele.imi place enorm. :apl
Multumesc, este valabila si reciproca! :noroc
costyy_78 A scris:foarte frumos! :apl
dar o poza care sa cuprinda toate cele 3 poze de mai sus se poate ?Neatentule!
O poza care sa le cuprinda pe toate cele trei, ar insemna prezenta aparatului in doua incaperi diferite, in acelasi timp...
Uita-te la substrat!
da , scuze, reformulez prima si ultima poza
Arata foarte bine, de fapt si eu m-am gandit la ideea asta dupa ce am vazut pozele cu Staurogyne cocotate
Baracuda A scris:costyy_78 A scris:foarte frumos! :apl
dar o poza care sa cuprinda toate cele 3 poze de mai sus se poate ?Neatentule!
O poza care sa le cuprinda pe toate cele trei, ar insemna prezenta aparatului in doua incaperi diferite, in acelasi timp...
Uita-te la substrat!
da , scuze, reformulez prima si ultima poza
Daca ai rabdare si reformulezi inca vreo 2-3 luni, de acum inainte, poate ai succes! Daca doream, puneam poze asa cum imi sugerezi tu dar... in calitatea mea de "baracuda" devenita si vedeta (sunt scos chiar la plimbare
), imi dau seama ca inca nu este momentul, fish-sitter-ii care se ocupa de mine, nu sint suficient pregatiti.
Foarte fain arata buturugile plantate. La inceput au fost si ele legate banuiesc ,nu?
Foarte fain arata buturugile plantate. La inceput au fost si ele legate banuiesc ,nu?
Nu, am folosit (speculat) toate crapaturile buturugilor (alese intentionat cu crapaturi si gauri). Pe alocuri am mai gaurit si eu, acolo unde mi s-a parut ca nu este suficient.
Domnule Radu sunt foarte curios sa vad acvariile dumneavoastră dar îmi va trebui multa răbdare de acum încolo :smoke .Oricum dumneavoastră ați avut se-tapuri foarte frumoase :sok
Ape limpezi :acv
2-3 luni....nu vi se pare ca au trecut???...eu tot astept sa vad!!!!!!.....scuze nu m-am putut abtine...intru iar in umbra...si tac malc...si astept...si astept...si vreau sa vad...stiu ca nu am dreptul sa vb...dar sincer ma bucur ca ati revenit la aceeasi pasiune....DISCUSII!..inca o data scuze.....si astept din umbra!
2-3 luni....nu vi se pare ca au trecut???...eu tot astept sa vad!!!!!!.....scuze nu m-am putut abtine...intru iar in umbra...si tac malc...si astept...si astept...si vreau sa vad...stiu ca nu am dreptul sa vb...dar sincer ma bucur ca ati revenit la aceeasi pasiune....DISCUSII!..inca o data scuze.....si astept din umbra!
Ooooooo, Remus, ce ai de gind, tot departe de noi ramii? M-as bucura foarte tare sa revii! :pls
Pagini « 1 … 11 12 13 14 15 … 18 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » Acvariu 500 plantat