Re: Acvariul meu
Sper doar sa arda cu foc mic... ca sa tina mult
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Cristi, prin frumusetea pestilor tai, se pare ca aprinzi pasiuni
Are dreptate, de cand ti-am vazut balta verde cu CD-urile alea superbe in ea, ma bate gandul sa ma reprofilez. Desi imi place ce am acum, nu ma inteleg nicicum cu precena sa aduc un nano de 1200 de litri. Plansete, amenintari si ... ma gandesc sa ma reprofilez si eu pe ce ai tu acolo. Cam cati din aia ar incapea in al meu 360l?
Dupa cum te cunosc o sa arda cu explozie si o tot o sa tina mult cu efecte devastatoare pentru posteritate (nici nu ai apucat sa "pleci" bine ca deja te plangeau unii )
!
ma gandesc sa ma reprofilez si eu pe ce ai tu acolo. Cam cati din aia ar incapea in al meu 360l?
Intra cat mai multi , ideea este cam ce superbitati wild poti avea tu in Germania
Iar in ceea ce priveste hrana CD-urilor (CD... de la Cobalt Discus evident
)... este la fel ca la piranha, si astia sunt tot mancatori de "sufleţele de văcuţă"
Mai nea Cristi, de ce nu ne-ai spus pana acum ca ai si acvariu, mai ca nu imi vine sa cred.
Felicitarile mele.
Mersi mersi ^:)^
mirceajifcu A scris:ma gandesc sa ma reprofilez si eu pe ce ai tu acolo. Cam cati din aia ar incapea in al meu 360l?
Intra cat mai multi
, ideea este cam ce superbitati wild poti avea tu in Germania
Iar in ceea ce priveste hrana CD-urilor (CD... de la Cobalt Discus evident
)... este la fel ca la piranha, si astia sunt tot mancatori de "sufleţele de văcuţă"
Serios? Pot sa le dau din cele N kile de inima de vita acumulate in congelator? Atunci problem solved, pentru inceput toc piranha si ii dau la discusi si dupa ce imi creste campia in acvariu bag o vaca (asta era planul de inceput) sa faca scuba si sa o manance discusii...
PS: Nu prea inteleg ce e cu wild / casnici . Unii stiu sa faca sarmale si ceilalti fac sex salbatic in piele si vorbesc murdar? :omfg
Frumosi discusi felicitari :fok
Sa ai parte de ei, superbe exemplare !
Va multumesc inca odata tuturor :hug
Mircea, ma gindesc cu groaza, ce ne asteapta daca te apuci de Discusi! Eu zic sa te mai gindesti, spre deosebire de Piranha, in cazul cararora numai mizeria este o problema, la Discusi mai poti adauga cam de zece ori mai multe probleme, asa ca...
Foarte frumos aranjat si niste pesti extraordinari. In vara am vrut sa imi iau si eu discusi dar nu am gasit de unde sa cumpar ceva mai ok, rasa mai pura si toti care aveau erau prin orase indepartate de bucuresti, unul din ei a spus ca mii pune la tren, de parca imi trimitea niste oua i niste branza, bineinteles ca nu am acceptat.
Foarte frumos aranjat si niste pesti extraordinari. In vara am vrut sa imi iau si eu discusi dar nu am gasit de unde sa cumpar ceva mai ok, rasa mai pura si toti care aveau erau prin orase indepartate de bucuresti, unul din ei a spus ca mii pune la tren, de parca imi trimitea niste oua i niste branza, bineinteles ca nu am acceptat.
Care ar fi "rasele" (de fapt varietatile) mai pure, pe care nu le-ai gasit in Bucuresti dar le-ai gasit in provincie?
Referitor la transportul cu trenul (nasul sau mecanicul), tu sa fii sanatos cite mii de pesti, intre care si Discusi, se transporat in tara asta, printr-o astfel de metoda si nimeni nu se plinge ca ar fi fost tratati ca niste oua sau brinza! 99,9% din pesti ajung cu bine la destinatie. In transportul pestilor, cel mai important lucru este ambalarea acestora.
Imi place pesti sunt frumosi.. singurul lucru ce nu imi place sunt plantele.. cele de sus zici ca acuma vine cutremurul peste ei..In rest.. e frumos.. doar plantele nu ma incanta
singurul lucru ce nu imi place sunt plantele.. cele de sus zici ca acuma vine cutremurul peste ei
Deci am citit de 3 sau 4 ori si tot nu am inteles cum vine treaba cu cutremurul
Iti multumesc pentru fraza asta
Acvariul tau Cristi, chiar arata super bine
foarte frumos acvariul tau Ancistrus.
acvariul lui Ancistrus arata ok, pestii par sanatosi, plantele, desi cam aglomerate pentru gustul meu, arata si ele bine, fara sa prezinte urme vizibile de alge, deci laud si eu acvariul in cauza.
Numai bine!
hopa ... gasiram acvariul lui Ancistrus ... sincer, serios asa cum sunt eu cand scriu si fara urma de raca iti spun 2 chestii :
1. mi-e mila de acei pesti, din poze par mari si tu ii tii ca si cum te-ar tine pe tine cineva intr-o cusca de un metru patrat si 2 metri inaltime.
2. Taticul iti spune "nea" ceea ce denota varsta avansata; adauga la asta si faptul ca ai spus tu ca de 20 de ani n-ai mai avut nu stiu ce ... si cam am dreptate. Partea a 2-a e mai mult o curiozitate ... esti biolog sau zoolog de profesie sau ai invatat si tu tot din citit si din parerile altora ?
numai de bine si succes la extindere!
editat ca mancasem un n
mi-e mila de acei pesti, din poze par mari si tu ii tii ca si cum te-ar tine pe tine cineva intr-o cusca de un metru patrat si 2 metri inaltime.
Glumesti? Pestii aia au fost ingrijiti/intretinuti corespunzator cat timp au stat la mine (doi dintre ei i-am primit afectati de flagelate), dar in general o comparatie o faci si conform farfuriei tale... deci sa fim seriosi ^:)^ Are rost sa te intreb daca stii ceva macar despre discusi?
Taticul iti spune "nea" ceea ce denota varsta avansata; adauga la asta si faptul ca ai spus tu ca de 20 de ani n-ai mai avut nu stiu ce ... si cam am dreptate. Partea a 2-a e mai mult o curiozitate ... esti biolog sau zoolog de profesie sau ai invatat si tu tot din citit si din parerile altora ?
Nu conteaza ca sunt eu zoolog sau biolog, tu botanist sau mai stiu eu ce, conteaza ca inca ai un spirit de detectiv, si ma distreaza cum deconspiri tu toate secretele mele
numai de bine si succes la extindere!
Fii fara grija
PS: Ca sa nu te mai chinuie talentul de detectiv iti spun ca am 38 ani, multi inainte si tie :fok
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu