Re: Cayman 60 Profesional
Mai pune niste poze cu acvariul tau sa vedem cum evolueaza :sok
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Cayman 60 Profesional
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Mai pune niste poze cu acvariul tau sa vedem cum evolueaza :sok
wizardd007 A scris:te iert ca a dat gol Rapidul
![]()
![]()
buna asta
)
...echipa...da stiu, cea mai buna!!!
...mdeaa... din cate am citit pe net se pare ca cei de la acvamax (singurii cu neoane dennerle) nu au pe stoc de ani de zile.... deci nu prea se pot cumpara din romania....
P.S. O sa incerc sa le comand de pe siteuri straine...sa vedem ce primesc
Stiam din start ca ori nu se gasesc, ori se gasesc extrem de greu aceste tuburi, in Romania dar am zis ca au aparut noutati.
In ceea ce priveste comanda pe site-uri din afara Romaniei, cei mai multi au pretentia la o cantitate minima (o cutie de 12 buc. la fel ca si in cazul firmei Acvamax din Iasi) destul de... costisitoare, asa ca indicat ar fi sa se cupleze mai multi cumparatori. Oricum, majoritatea celor care ar fi dispusi sa trimita in Romania, nu-si asuma riscul spargerii tuburilor, in timpul transportului.
Daca ar fi fost atit de simplu, marcile Giesemann si Dennerle, reginele tuburilor de neon, ar fi fost la fel de populare in Romania ca si Osram, JBL, Hagen, etc.
Incercati pe www.aquaristic.net, poate aveti mai mult noroc decit mine!
Incercati pe www.aquaristic.net, poate aveti mai mult noroc decit mine!
le-am dat email aseara astora ( printre altii) si mi-au raspuns in dimineata asta: trimit doar 2 tuburi si transportul costa 19,98 euro.
un alt site (aquaristikshop.com): transport 16,90 euro si trimit doar 2 tuburi.
....am mai primit si de la altii raspuns dar cu transport peste 50 euro :smoke
gata, am facut comanda la www.aquaristikshop.com pentru 2 tuburi Dennerle... acum astept sa vad ce primesc .... daca mai primesc ceva....
va tin la curent.
Pana iti vin tuburile mai pune niste poze :scool
Exact mai pune niste poze,ca nu ai pus de mult :noroc
o sa pun cu noua lumina...
Pune acum cateva poze sa ne potolesti curiozitatea,sa vedem cum a evoluat :noroc
....si dupa aproximativ 2 saptamani, si cu cateva peripetii, au sosit neoanele dennerle din germania. Intregi si nevatamate.... partea buna: au sosit 4 in loc de 2
4 in loc de 2 si la ce pret la pret de doua :smoke
,pune niste poze cu acv tau,ca sunt curios
:pp
... cu 2 tuburi dennerle
Mi se pare cam golas acvariul in parte din fata,parca ai avut HC si elocharis, ti s-au uscat,sau ce s-a intamplat cu ele? :smoke :fbr :fok
Salut ! muschiul arata bine de tot in poze la tine , cred ca o sa pun si eu un mopan cu niste muschi pe el :fok
Mi se pare cam golas acvariul in parte din fata,parca ai avut HC si elocharis, ti s-au uscat,sau ce s-a intamplat cu ele? :smoke :fbr :fok
S-au uscat si au si luat foc, de la tuburile cele noi! Mai Remusica, esti o sursa de umor nesecata!
3 pomaceea sunt vinovatii pentru hc, parvula si 2-3 p. helferi
P.S. si blyxa japonica
Da, am ajuns si eu la concluzia ca Pomacea sunt buni numai pentru a ajuta la ciclare sau daca ai plante de care ei nu se ating. Cam orice cu textura moale cade prada falcilor lor.
la mine n-au iertat nimic
I-am donat la timp ca ramaneam cu un steril ) Si cand ma gandesc ca pe unul dintre ei l-am salvat de la moarte cand zacea de 2 zile sub canapea...
)
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Cayman 60 Profesional