101

Re: Daniel bibanul

Am un setup nou sub forma unui acvariu aprox cub de 60L de la Dennerle. Aici vor sta numai creveti si un grup mic de rasbora sau neoni.

Inca nu m-am hotarat. Poate ma ajuta careva cu sugestii si Colisa e o optiune care ma tenteaza.

102

Cu creveti sigur nu merg Colisa, sa-i vezi ce vanatori iscusiti sunt cand vine vorba de creveti big_smile
   Nici neonii nu prea merg (poza), te vor lasa fara puii de creveti... rasborele in schimb sunt perfecti, nici nu se uita la creveti, pesti de nota 10+.

103 Editat de danielt (2012-01-27 01:53)

Acvariul mare incepe sa devina o jungl. Deocamdata asteapta week-end-ul ca sa bag foarfeca in desis  :melc

Am urcat cateva poze si cu Didiplis-ul meu. Si o poza cu Echinodorusii care au devenit niste monstri  :sbr

Cel mai incantat sunt de Pogostenom Erectus care creste vazand cu ochii.

104

Ancistrus A scris:

Cu creveti sigur nu merg Colisa, sa-i vezi ce vanatori iscusiti sunt cand vine vorba de creveti big_smile
   Nici neonii nu prea merg (poza), te vor lasa fara puii de creveti... rasborele in schimb sunt perfecti, nici nu se uita la creveti, pesti de nota 10+.

Aha, deci Rasbora ramane cea mai buna optiune pana la urma.

Din pacate cred ca mi-am condamnat crevetii. Asta ca explicatie de ce am 4 filtre interne in acvariul de 60L. Am pus 50% apa din acvariile mai mici pe care le-am desfintat si filtrele din ele. Dar nivelul de NO2 e prin tavan sad

Nu-mi explic ce se intampla deoarece filtrele nu le-am curatat si am pus 50% apa din acvarii stabile.

105

Frumoasa jungla  :apl  :fok

106

Poze cu noii locatari ai acvariului de 60L si cativa embrioni de HC. Sper sa se transforme intr-un covor... in urmatorii zeci de ani  lol

Multumesc pe aceasta cale lui Ancistrus pentru sugestia de a pune Rasbora in acest acvariu. Sunt foarte incantat de cele 10 exemplare care alearga de colo-colo  :noroc

107

Cu frigul asta ne-am tras o noua caciula!

Sa vedem daca si tine  big_smile

108 Editat de Pop Remus (2012-02-02 16:52)

Nu este prea estetic dar cred ca este bun  :fbr ,eu in locul tau il faceam negru si mai ingust,nu asa de inalt  tongue   :sok

109

Pop Remus A scris:

Nu este prea estetic dar cred ca este bun  :fbr ,eu in locul tau il faceam negru si mai subtzire,nu asa de inalt  tongue   :sok

Nu te ieeeeeert, nici sa ma rogi! lol  Deci, un bloc in loc sa fie inalt, ar putea fi subtire, mai Natafleatza? lol De cuvintul "ingust" ai auzit? Sa nu-ti ceri scuze, ca te maninc!!! lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

110

Am auzit si de cuvantul ingust  lol  dar am uitat sa il folosesc  lol  :noroc

111

Asta zic si eu caciula , la ce anunta astia la meteo e numai buna . :fok

112

Astazi am mai dereticat prin jungla. Pozele sunt facute inainte de taiere.

113

Foarte frumos, felicitari!

114

Multumesc! Inseamna mult mai ales de la cineva carcotas ca tine  lol

Mai am ceva de munca cu acvariul asta si parca tine sa-mi scoata in evidenta toate greselile de incepator facute smile

115

:apl  Adevarata jungla !

116

N-am mai pus poze cu acvariul de 60L cam de ceva vreme.

Acum e randul lui smile

117

Faina jungla  :sok  in pozele 4,5 si 7 in coltul din stanga jos pe substrat ce ai??? ceva alb asa....  :smoke ?

118

Este compozitia de la Tetra Initial sticks care a iesit la suprafata din cauza ca substratul e subtire in zona aia.

Tetra Sticks alea se umfla. Daca substratul nu e destul de gros iti iese chestia aia prin el. E un fel de pudra fina.

119

E GDA pe partea dreapta. In spate e alt acvariu murdar. In ultimele poze se vede ca am pus niste "jardiniere" pe un plexy negru mat.

Restul e fauna locala, acvariu cu geamul impecabil la expozitie. Eu is la scoala acum  :sbr

O sa-l aranjez mai bine la sedinta urmatoare cand sper ca riccia sa iasa prin grilaj.

120

Imi place cum arata in ultima poza  :apl