Subiect: Salutare Tuturor!
Salutare! Mi-am luat si eu un acvariu de curand, nu stiu prea multe despre acvaristica, si mi-ar prinde bine niste sfaturi de orice gen   am pus in el niste pietris verde amestecat cu albastru, 3 plante artificiale, 2 filtre si o "lampa" artificiala legata la o pompa de aer. Pestisorii sunt amestecati dupa cum urmeaza: 4 zebre, 3 sanitari, 6 neoni, 4 xipho, 4 guppy si mai nou, un betta tanar - albastru, nu stiu sigur ce gen, M/F, cred ca M deoarece face bulbuci  :crap
 am pus in el niste pietris verde amestecat cu albastru, 3 plante artificiale, 2 filtre si o "lampa" artificiala legata la o pompa de aer. Pestisorii sunt amestecati dupa cum urmeaza: 4 zebre, 3 sanitari, 6 neoni, 4 xipho, 4 guppy si mai nou, un betta tanar - albastru, nu stiu sigur ce gen, M/F, cred ca M deoarece face bulbuci  :crap
Imi cer scuze pentru calitatea proasta a imaginii, am folosit o camera digitala pe mod -panorama- si am legat 2 imagini...blurred, probabil si din cauza ca lumina vine din fata si nu focalizeaza calumea, iar in sticla acvariului se reflecta lumina de afara pt. ca fereastra e pe peretele din fata acvariului.

. Am modificat greseala,multumesc de atentionare
. Am modificat greseala,multumesc de atentionare 

cabomba am vazut la Gold Plaza/9lei si erau destul de frumoase. Ah, sa va zic ce teapa am luat cu sanitarii. Nefiind cunoscator, ma duc si eu sa iau pesti..."4 din aia, cu 4 din aia...6 din aia.." si ajung la sanitari, cer 3...imi da 3...ma taxeaza la ancistrus - 7 lei, si imi da din aia albi, care erau 3.5 lei (am studiat ulterior si mi-am dat seama ca nu am ancistrus)
 cabomba am vazut la Gold Plaza/9lei si erau destul de frumoase. Ah, sa va zic ce teapa am luat cu sanitarii. Nefiind cunoscator, ma duc si eu sa iau pesti..."4 din aia, cu 4 din aia...6 din aia.." si ajung la sanitari, cer 3...imi da 3...ma taxeaza la ancistrus - 7 lei, si imi da din aia albi, care erau 3.5 lei (am studiat ulterior si mi-am dat seama ca nu am ancistrus)  ma simt prost si acuma..dupa o saptamana, dar Luni, adica maine dimineata, ma duc sa le cer inca 3. am fost acu 2 zile si nu era tipa aia, era celalalt schimb, dar am lasat vorba, si maine va fi sefa acolo. hihi :frogp
 ma simt prost si acuma..dupa o saptamana, dar Luni, adica maine dimineata, ma duc sa le cer inca 3. am fost acu 2 zile si nu era tipa aia, era celalalt schimb, dar am lasat vorba, si maine va fi sefa acolo. hihi :frogp