Re: Acvariul meu
...arata salbatic, gen lasat la voia intamplari dar banuiesc ca asta ai si urmarit
Salbatic nu inseamna neingrijit sau "lasat la voia intamplarii"... dar oricum m-ai inteles pana la urma, asta conteaza
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
...arata salbatic, gen lasat la voia intamplari dar banuiesc ca asta ai si urmarit
Salbatic nu inseamna neingrijit sau "lasat la voia intamplarii"... dar oricum m-ai inteles pana la urma, asta conteaza
Felicitari !, e un acvariu ORGANIC in care naturalul si firescul (atat cat le putem spune natural si firesc intr-un mediu artificial) si-au urmat cursul lor, in aparenta nu pare ceva deosebit dar in esenta este ceva total diferit (se mai poate numi si neglijenta studiata).
Asa se poate naste un nou concept, cel al ACVARIILOR ORGANICE ....total diferit de cel al acvariilor biotop.
Felicitari!
Felicitari !, e un acvariu ORGANIC in care naturalul si firescul (atat cat le putem spune natural si firesc intr-un mediu artificial) si-au urmat cursul lor, in aparenta nu pare ceva deosebit dar in esenta este ceva total diferit
Mersi!
Am mai facut cateva poze cu acvariile.
Salbatice si naturale :apl
Foarte frumoase pozele ! Acvariul tau chiar da impresia de mediu natural.
Bravo !!! :apl
Mersi ^:)^
se pare ca ati devenit si fotograf domnu' Cristi sau ati angajat unul? ^:)^ ^:)^ ^:)^
Eu am facut pozele, dar ce m-am chinuit sa iasa cat de cat... le-am facut cu un Nikon modest...
Nu ma pricep deloc la foto dar mersi oricum
Daca as fi inteles in totalitate conceptul de "acvariu organic", poate l-as fi calificat si eu asa, insa ramin la parerea ca este un acvariu foarte bine stabilizat, din care se vede ca posesorul este acvarist, nu posesor de acvariu. Felicitari!
Multumesc
Felicitari !, e un acvariu ORGANIC in care naturalul si firescul (atat cat le putem spune natural si firesc intr-un mediu artificial) si-au urmat cursul lor, in aparenta nu pare ceva deosebit dar in esenta este ceva total diferit (se mai poate numi si neglijenta studiata).
Asa se poate naste un nou concept, cel al ACVARIILOR ORGANICE ....total diferit de cel al acvariilor biotop.
Felicitari!
:omfg Si eu sunt de aceeasi parere, desi habar nu am ce a zis :hug . Esti un ... diferit domnule Cristi, felicitari :noroc .
Reusite poze Cristi. :sok ...mie imi pare cel mai comod genul asta de set-up si se potriveste manusa celor care efectiv nu au timp de acvariu din varii motive dar totusi vor un acvariu plantat si sanatos.Si setpul meu merge pe aceeasi baza, deci sunt avizat sa-mi dau cu parerea.
Cristi going wild , asa l-as numi.
Bafta in continuare. :noroc
Esti un ... diferit domnule Cristi, felicitari :noroc .
Cristi going wild
, asa l-as numi.
Bafta in continuare. :noroc
Mersi :noroc
si mie imi place acvariul si cred ca e "gandit" cel mai puternic traieste (aici ma refer strict la plante). cel putin asa mi se pare mie!
spor in continuare!
si mie imi place acvariul si cred ca e "gandit" cel mai puternic traieste (aici ma refer strict la plante). cel putin asa mi se pare mie!
spor in continuare!
Nu ai inteles conceptul, Cristi l-a gandit sub forma unui acvariu organic. :
Pozele sunt frumoase, se pare ca aparatul nu a dezamagit.
Conceptul prezentat pentru mine este unul nou, atunci cand ma uit la poze ma simt ca la Discovery :sok
Pozele sunt frumoase, se pare ca aparatul nu a dezamagit.
Conceptul prezentat pentru mine este unul nou, atunci cand ma uit la poze ma simt ca la Discovery :sok
Discovery Wild
BrindushaP A scris:Pozele sunt frumoase, se pare ca aparatul nu a dezamagit.
Conceptul prezentat pentru mine este unul nou, atunci cand ma uit la poze ma simt ca la Discovery :sokDiscovery Wild
Nat Geo Wild
Discovery Wild
Mersi pentru vorbele frumoase... dar totusi, sa nu-l suparam pe bitanu
Ce-am zis noi? Mai, baiatul asta prea are raspunsuri la toate intrebarile, sau ca in loc de filme pe hard-ul calculatorului are numai extrase referitoare la acvaristica!
Ar mai fi o varianta... dar fiind un tip modest o tin pentru mine Sa-ti dau totusi un indiciu: am HDD-ul plin de filme
Esti bun, ce sa mai ... ? Felicitari pentru Organic!
Daca ai spus-o sincer iti multumesc :hug
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu