Re: Home-Made 140 litri
Salutare dragi colegi de forum,
Iata cum arata plantele din acvariul meu dupa 2 saptamani de la start, mai exact restart. 26-05-2012
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Home-Made 140 litri
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Salutare dragi colegi de forum,
Iata cum arata plantele din acvariul meu dupa 2 saptamani de la start, mai exact restart. 26-05-2012
Iata si cateva fotografii de ansamblu :sok
Sunt curios sa vedem evolutia lui si pe parcurs.Este foarte frumos prietene acest setup dar sa vedem și cum va evolua gazonul de Marsilea Hirsuta.Atenție la gazonul de Marsilea Hirsuta iubește po4
Dragi colegi de forum, in continuare vreau sa va arat cum se prezinta plantele la mine in acvariu. In continuare sunt deschis la orce sfat si la orce sugestie. Aveti aici o insiruire de cateva fotografii ...
Bravo Olimpiu, frumoase si sanatoase plante! Cu putin plus de lumina din spectrul albastru si supliment de fier, plantele rosii vor arata perfect.
Bravo Olimpiu, frumoase si sanatoase plante! Cu putin plus de lumina din spectrul albastru si supliment de fier, plantele rosii vor arata perfect.
Da domnu' Radu aveti dreptate, dar acvariul acum isi revine dupa doua saptamani de tratament cu apa oxigenata. Am avut ceva probleme cu punctele negre si zic eu ca am scapat de ele, mai sunt cateva frunze care inca mai au pe ele dar bucuria mea este ca nu se mai dezvolta.
Multumesc de sfaturi si de aprecieri :sok
Dupa cum se vede si din fotografiile anterioare, in acvariu am cateva exemplare de pesti destul de frumosi. Am 11 Black Molyy la care mie imi place sa le zic "Black devils", mai am 6 cory panda care isi fac extraordinar de bine treaba fiind mai cuminti de cat rudele lor prin simplul fapt ca nu am avut nici un fir de gazon scos afara de ei. In acvariu mai locuiesc inca 2 SAE care dupa parerea mea sunt niste pesti super, dezavantajul lor ar fi ca nu se lasa pana nu mananca si ei din mancarea celorlalti, lucru care ma nelinisteste pentru ca mi-e frica ca nu o sa mai manance alge. Dar sa terminam cu vorbaria si sa trecem la treburi mai importante.
Doamnelor si domnilor, pesti din acvariul meu ...
In continuare vreau sa va arat cateva fotografii de ansamblu cu acvariul meu. Prima dintre ele este facuta cu tuburile reci aprinse ...
Acesta este facuta cu tuburile calde aprinse ...
Aici sunt doua fotografii de cu vedere de ansamblu ...
Reusit acvariul :fok Felicitari !
frumos ! felicitari ! :fok
Frumos. :fok
Multumesc frumos colegi de aprecieri, dar dupa parerea mea inca mai este de lucru la el ...
Frumos acvariu
Frumos acvariu
Multumesc de apreciari :sok
,,dar dupa parerea mea inca mai este de lucru la el ...,,
Si dupa parerea mea este la fel, dar trebuia sa-ti dam un sut in ... cu incurajarile. :sok
Merci mult, chiar aveam nevoie de asta :sok
Un sfat legat de marsilea hirsuta: taie toate frunzele care nu sunt in regula, sunt maronii sau au alge, in felul asta incurajezi cresterea unor noi frunze sanatoase. Am vazut cateva frunze pe care eu le-as fi taiat imediat. Uite si o poza cu marsilea la mine in acvariu ca sa nu crezi ca vorbesc din carti. Spor !
Salutare dragi colegi, am revenit cu ceva noutati.
In primul rand vreau sa ii multumesc pentru a nustiu cata oara colegului nostru Lup Comin. Am achizitionat de la el 4 exemplare superbe de discusi (intre 14 si 16 cm), a trebuit sa trec prin perioada de convingere cu sotia si pe urma sa imi fac acvariul, masa si lumina. Asa ca sa incepem cu prezentarile:
Acvariul
Dimensiuni 50/50/50
Volum 125 litri
Sticla de 6 mm lipita cu silicon alb
Suport acvariu
Pal melaminat de 18 mm, dimensiuni masa 50/50/61(h), facuta dupa modelul de la Juwel (aia cu picior pe mijloc, pentru nano)
Capac si iluminare
Capac confectiunat de mine din lambriu PDF de 8 mm.
Sistemul de iluminare este compus din doua becuri economice de 14 w fiecare
Filtrare
Boyu sp-1300b de 400 l/h si un ansamblu pompa aer (Resun Air 1000 de 1,2 l/min) + un filtru bolborositor
Si cam atat cu descrierile tehnice, sa trecem mai departe la cei 4 locatari ...
De ce ii tii intr-un acvariu de inmultire (atit de mic), sunt perechi si astepti sa se intimple ceva?
De ce ii tii intr-un acvariu de inmultire (atit de mic), sunt perechi si astepti sa se intimple ceva?
Pentru ca doar de asta am avut loc in casa si mai sper sa mi se aleaga o pereche din cei 4, si pe urma ce ramane mai vedem ce se va alege de ei (cred ca vor ajunge la vanzare)
.
vreau sa imi dati cateva sfaturi ... cred ca discusi mei sunt gata de depunere, dar nu stiu care cu care o sa se cupleze ... ce stiu sigur este ca cel mare si galben este femela (asta o stiu de la cel de la care i-am cumparat), dar de ceilalti nu pot sa va spun nimik pentru ca toata ziua se bat intre ei, doar cel galben fiind neutru ... dar cel mai bine este sa va las pe voi sa vizionati filmul si sa va dati seama si pe urma daca doriti sa imi spuneti si mie cum sta treaba ... ca eu unul nu mai stiu ce sa cred ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YVf5qq-W4_w&feature=youtu.be[/youtube]
Cel galben este un high body, si un pic bulldog... eu nu l-as lasa sa se imperecheze.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Home-Made 140 litri