Re: acvariile mele
daca mie imi place:) oricum urmatorul acvariu este marin. ! abia astept!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariile mele
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
daca mie imi place:) oricum urmatorul acvariu este marin. ! abia astept!
hehe ) inca nu bag sarea!o sa fiu plecat o perioada de timp din tara.. si cand ma voi intoarce vreau sa imi fac marin.
chiar sunt tare curios cum o sa iasa:)
Buturuga aia ce cauta intr-un acvariu cu africani? Eu nu am africani ca nu ma pasioneaza dar buturugi n-am vazut la nimeni. Probabil taninii din ea nu conteaza cat timp ai corali
Pe mine ma dor ochii de la poza, nu vreau sa stiu cum se simt saracii pesti; de restul nu mai zic.
nu este primul acvariu pe care il vad cu neon albastru.. eu am vazut la mai multa lume si am zis sa pun si eu ca mi-a placut cum se vede.. oricum in realitatea nu prea este chiar asa nasol.. chiar nu te dor ochii crede-ma !:)
asa este ! o sa angajez pe cineva sa aiba grija de el atunci sa nu existe probleme
la cel marin:)
ar fi cazul ! oricum cel marin il voi face intr-un an.. asa ca ai destul timp
)
apropo.. cunosti pe cineva care sa aiba niste ciclide africane mai deosebite? ca as vrea sa imi cumpar numai pesti deosebiti... daca ai pe cineva astept un numar de telefon pe privat.!
goira daca chiar vrei o tenta de albastru exista neaone mai slabe.. ala care il ai tu e prea puternic( in combinatie cu unul sau 2 de culoare calda)
Cred ca ti-ai dorit foarte mult, un acvariu de apa sarata. Asa s-ar explica scheletul de coral, cele doua cochilii si lumina specifica acestui tip de acvariu.
am mai pus 2 neoane albe . Nu se mai vede ca inainte! e mai bine asa
am mai pus 2 neoane albe . Nu se mai vede ca inainte!
e mai bine asa
Cred ca nu mai este ca inainte. Daca vei folosi limbajul specific in acvaristica si nu "neoane albe", cred ca ne vom intelege ca intre acvaristi, nu ca intre gospodine...
) ai si tu dreptate!
acvariul meu cu ciclide africane!:)
acvariul meu cu ciclide!
alte poze:)
Noul meu proiect cu discusi
Noul meu proiect cu discusi!
si un filmulet
http://www.youtube.com/watch?v=WuzgJq8nlKk&feature=youtu.be
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariile mele