Re: LOCUINTA NOUA
ma grabesc ca plec la serviciu ,dar diseara voi pune poze :noroc .Mie sincer chiar imi place cum a iesit, astept sa vina capacul vineri sa termin complet.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » LOCUINTA NOUA
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
ma grabesc ca plec la serviciu ,dar diseara voi pune poze :noroc .Mie sincer chiar imi place cum a iesit, astept sa vina capacul vineri sa termin complet.
Mai am de completat cu apa ,dar o fac treptat .Capacul inca nu este terminat mi la adus ca sa scap de ce aveam provizoriu ca furtune si neoane ,inca nu am reusit sa montez chilleru .Am montat decat filtrele .Am sa revin cu poze mai noi
O poza cu acvariu
Si una facuta acuma.
Una cu AROWANA
super,chiar arata foarte bine
Merci frumos
arata f bine, ai pesti frumosi, sper sa-i placa si sotiei tala
succes in continuare :apl :apl :apl
daca poti pune un filmulet ne putem delecta mai bine decat cu pozele
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c3nxtqphjRQ[/youtube]
ramai dator cu o bere :noroc
Merci frumos.Da cu mare placere dau si 2 chiar
O poza cu acvariu umplut cu apa ,fara cativa litri...Totul merge ok am inceput deja sa fac primul schimb de apa la bazin.
frumos!
Merci frumos.Eu zic ca se merita iese ceva frumos
Foarte frumos, imi place !
Multumesc frumos.
Sall revin cu ceva nou la acvariu ,am primit de la un prieten caruia iam dat acvariu vechi care lam avut ,un peste cutit foarte frumos .Si am cumparat un pleco de 12 13 cm ca sa curete decorul de ceva alge ce se depuse.Am reusit sa comand un rezervor de 20 litri din fibra de sticla alimentara ca sa il umplu cu material filtrant .Vreau sa maresc cantitantea suplimentara de material filtrant.Am reusit sa plantez si eu 3 anubias si vad ca merg binisor
Vreau sa maresc cantitantea suplimentara de material filtrant.
Ai impuritati in apa? Sau ti-ai dat seama ca nu este de ajuns filtrarea biologica? Ce material vrei sa suplimentezi?
Nu apa este chiar cristal,dar vreau eu sa fiu mai sigur .Cred ca voi merge pe roca vulcanica ,matrix si ceva zeolit.Eu folosesc initial 2 reactoare si vreau sa renunt la ele ca ocupa si loc si merg pe ceva mult mai mare ca volum
Da nu stiu ce are ,imi cer scuze ca nu merge
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mari (apa dulce) » LOCUINTA NOUA