Re: Field of Rock
Petre, acvariul tau este unul din preferatele mele... :sok
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Field of Rock
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Petre, acvariul tau este unul din preferatele mele... :sok
Multumesc, ma bucur ca va place acvariul meu
Eee uite la tine aranjament nu la mine, imi place ca ai si suficient rosu in acvariu in comparatie cu mine.
Intradevar,dar acest setup este deja de domeniul trecutului ............
De aproximativ doua saptamani am facut un nou setup ..............in momentul de fata ma lupt cu aceasta canicula care imi urca foarte mult temperatura in acvariu.
Cat de curand am sa pun si cateva poze cu el... :sok
Cam cat ai temperatura in acvariu ?
Cand sunt toate tuburile aprinse 35, iar cand sunt stinse 31-32 grade C.... :omfg
Si eu care imi faceam probleme la 33
Ma gandeam ca in Hunedoara temperaturile au fost mai scazute decat aici... ai plante cu probleme din cauza temperaturii ?
Ma alatur si eu lui tonin... ceva poze cu noul setup ?
Cam toate plantele sufera din cauza calduri.......in special cele doua tipuri de tonine pe care le am........iar cu poze am sa revin cat de curand...
Salutare tuturor.......Aproximativ acum 1luna de zile am facut un nou setup,impreuna cu colegul Cosmin
Iata cateva poze cu noul setup..........
Unde pune mana Cosmin, pune si Dumnezeu mila . Foarte frumos, felicitari si spor la intretinerea lui!
Unde pune mana Cosmin, pune si Dumnezeu mila
. Foarte frumos, felicitari si spor la intretinerea lui!
Noroc ca am avut eu lemnul ala prin casa, ca astfel nu iesea ... :pp
Foarte frumos. Imi place foarte mult, sincer.... :frogp
Foarte frumos acest setup :fok
Multumesc pentru aprecieri
Foarte frumos. Imi place foarte mult, sincer.... :frogp
Multumesc
Si cateva poze din aceasta seara......
Frumos, foarte frumos... cand se va maturiza va arata, mergand in acelasi trend, de vis, Felicitari !
Curiozitatea ma impinge sa te intreb cu o sa reusesti tu sa faci o tufa compacta din proserpinaca ... ???
Curiozitatea ma impinge sa te intreb cu o sa reusesti tu sa faci o tufa compacta din proserpinaca ... ???
Exact aceeasi intrebare am primit-o si de la colegul Cosmin pe "celalalt forum" :stupid ..........momentan astept sa creasca plantele :smoke
Frumos, foarte frumos... cand se va maturiza va arata, mergand in acelasi trend, de vis, Felicitari !
Multumesc
Frumoasa "tarantula"
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Field of Rock