Re: Acvariul meu
Multumesc. Mi-am facut acum o idee.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Multumesc. Mi-am facut acum o idee.
Capacul e confectionat din glaf de fereastra pvc, acele canale ale glafurilor le-am folosit pentru tragerea firelor pentru neoane.
Super acvariul! Sper ca din poza nr. 1, cei care au spirit de observatie, sa observe cel mai important lucru, care este determinant in calitatea plantelor tale...
Super, acvariul! Sper ca din poza nr. 1, cei care au spirit de observatie, sa observe cel mai important lucru, care este determinant in calitatea plantelor tale...
Salut,acum ce tipuri de neoane ai ca vad ca 2 sunt mai lungi si 2 mai scurte ???
Salut,acum ce tipuri de neoane ai ca vad ca 2 sunt mai lungi si 2 mai scurte
???
Si daca este vorba despre planurile diferite, in care sunt amplasate neoanele?
Am 4 neoane de 54w ,cele 2 din centru mai scurte sunt dennerle unul color plus si unul special plant, iar celelalte fata si spate sunt osram,unul 965 si unul 865.
Greseala mea, am crezut ca sunt amplasate pe un semicerc si din cauza asta dau impresia ca sunt mai scurte! Scuze Remus!
Ok mulutmesc de raspuns, nu este nimic d-le Radu
Va salut pe toti ! cum va descurcati cu temperatura in acvarii? eu cu greu reusesc sa o tin la un maxim de 30 grade. Plantele nu dau semne ca ar fi afectate dar sunt convins ca le-ar fi mult mai bine la un 26-27 grade.
Cateva poze cu acvariul dupa vinderea unei parti din HC si replantarea lui care sper sa reacopere din nou cat mai repede.
Felicitari :sok :sok .......................foarte frumos aranjamentul :apl :apl :apl :apl :apl
Revin cu ceva poze recente ale acvariului, gazonul nu-mi placuse cum a crescut ,asa ca l-am scos si replantat ,sper ca in curand sa invadeze suprafata destinata.
Superb......plante sanatoase si frumoase.........un acvariu de nota maxima :sok
Felicitari :apl :apl :apl
Revin cu ceva poze recente ale acvariului, gazonul nu-mi placuse cum a crescut ,asa ca l-am scos si replantat ,sper ca in curand sa invadeze suprafata destinata.
Eu n-am observat absenta gazonului Cum ne-ai obisnuit, plante superbe!
Multumesc pentru aprecieri, nu sunt chiar superbe doar hranite si luminate aproape corespunzator
Frumos acvariul, Adrian, si admir sanatatea plantelor tale... dar daca ai incerca sa le faci sa se "rusineze" putin ?
Si mie imi plac plantele rosii dar nu stiu ce sa fac,daca ai un secret poate mi-l divulgi.
M-am uitat si nu am vazut la tine in acvariu hetheranthera. Se stie ca este mare consumatoare de NO3. Ai putea sa inghesui undeva cateva fire... sau poate ai un nivel prea mic de PO4.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu