nu vreau sa degenerez discutia pe ce a zis dan ,si eu mai gresesc la scriere din cand in cand tocmai pentru ca ma grabesc...asta e problema mea, dar m-am intalnit acum cu o "mana " de acvaristi localnici care sunt si constructori unii si am comentat problema ta.Ideea este ca poti sa faci ceva de genul asta ,folosind ceva asemanator cu schita lui Florin ,si cu alte completari aduse de expertii in constructie.(cu care la fel am discutat)
Ai niste probleme mari:
1.Daca bati piroanele in beton...cele mai mari...la un cutremur(Doamne fereste) alea se vor comprta ca niste puncte/centre de fisurare (mai exact daca ai vazut Ice Age ,cand baga veverita aluna in pamant si crapa tot pamantul
)
2.Sa zicem ca il faci....bun....cum pui nisipul ,plantele ,modificarile de rigoare in acvariu ?lLa inaltimea aia ,daca ai facut un pas gresit.......
3.Datorita diferentei de presiune intre sol(unde e filtru) si acvariu...o sa forjezi filtrele...nu vor merge la capacitate maxima.
4.Prietene...e viata ta in joc ,cum pana mea sa il pui deasupra canapelei?Vrei sa ne demonstrezi ca se poate.....foarte bine...problema ta si te respect pentru asta...dar incearca MACAR intr-o zona unde nu sa nimeni sub el.
Si chiar daca ma repet...IN NUMELE VECINILOR TAI.:OPRESTE-TE!!!
p.s:si totusi daca tot nu vrei sa lasi proiectul ,eu personal iti recomand schema lui Florin combinata cu sfaturile mele si faci ceva de genul 130 L x 30 x 34 h , pentru ca asa ,nu mai forjezi si nu mai suprasoliciti capetele suportilor , si greutatea e suportata integral ,ma rog mai integral.Dar nici asa nu recomand
Gratis nu exista,ieftin nu rezista