sergiu.dragomir A scris:sunt sinonime; desi negativist aparent e fuculision!
macar acum se detensioneaza un pic discutia; eu unul ma amuz plus ca nu stiam expresia asta si sigur am sa google un dictionar fonetic sa vad si cum se pronunta exact!
LATER EDIT: Propun ca unul dintre moderatori sa deschida o rubrica de maxime, cugetari si perle intalnite aici de pe forum!
Daca-i bal, bal sa fie!
- Pesimistul nu neaga nimic, el vede dintr-o perspectiva lipsita de incredere (optimism), pe cind negativistul se opune, neaga tot ce-i sta in putere. Nu cred ca cele doua notiuni, apar undeva, explicate ca fiind sinonime.
- Din punctul meu de vedere, atmosfera a fost lipsita de tensiune, mai tot timpul (a se vedea emoticoanele tematice, folosite de mine, pentru ilustrarea bunei-dispozitii!). Cred ca te referi la altcineva, care, crezind ca "poate citi orice"
, a tensionat artificial, atmosfera.
- Eu zic sa ne concentram pe acvaristica, tema acestui site/forum. Si asa suntem acuzati ca ne complacem la un nivel foarte scazut si importanta forumului deriva numai din rubricile de tranzactii... Ca platforma informationala, suntem varza de Bruxelles! 
P.S. Vrei sa te distrezi, vrei perle? Citeste interventiile unui user, care-si spune "calatorul"! Sa nu le cauti la rubricile de acvaristica...!
Iarta-ma doamne, ca nu stiu ce spun! 
Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!