381

Re: LOCUINTA NOUA

Problema inca nu am rezolvat-o cu incalzitorul (am aruncat cutiile si hartiile din ele)Dar au promis ca saptamna viitoare se rezolva .Noroc ca merge fratiorul lui,sa vedem cat  lol Nu AM STAT DEGEABA .Am mai luat doua rezervoare de inox de 19 litri ,le voi schimba pe cele de 12 litri Sa mai adaug ceva material filtrant  lol . :ang  :ang

382

Le-ai cumparat boxe? lol

383

lol  Esti fantastic Dl Ancistrus,chiar nu ma gandeam la asta lol Daca vrei te invit sa asculti la ele  lol

384

Am rezolvat cu incalzitorul,sa inlocuit Astept maine sa vina curierul ,ei spun ca nu se repara decat se inlocuiesc cele externe lol

385

A venit incalzitorul lol  Mi-a dat si cutia si garantia la el lol  Nou ,sper ca sa nu mai am probleme cu el.Am vb si sambata ma duc sa mai iau 12 litri de Matrix.Sper sa imi montez rezervoarele de 19  litri . big_smile

386

De azi sunt posesorul a inca 14 litri de Matrix lol  Sper ca sambata sa schimb rezervoarele de 24 litri cu cele de 38 litri,sa mai suplimentez si eu filtrarea lol  Doua poze una cu punguta cu doi bani si una cu rezervorul

387

Poze

388

Am observat ca mi sa ars incalzitorul doi  lol O fi fost lotul nasol lol Daca o sa mai intampin probleme voi renunta la ele  mad Ma gandesc sa merg pe cele interne de titan

389

Posibil sa le fi nimerit pe cele 2% care sunt "nasoale"...

390

lol  Da probabil,asa sa fie .Eu tind sa cred ca este o firma destul de slabuta  mad

391

Mi s-a parut foarte interesanta ideea de incalzitoare externe (cand le-ai cumparat)... dar am citit pe un forum din Franta parerea unui tip: intr-un an a ars 2 buc. Foarte probabil sa fie si producatorul de vina.

392

Am vb si este vorba  despre unde sunt produse , lol .Au fost cumparate impreuna  si amandoua au cedat .Cel inlocuit se vede da este alata calitate si mult mai calitativ big_smile

393

Am rezolvat problema cu el ,defect din lotul care sa produs. lol

394

Am sa va arat un proiect Profii la care am inceput cu ceva timp inainte sa lucrez,Un controller cu prize programabile ,temperatura cu doi senzori Mesaje on line GSM. lol

395

Am mers pe controller inteligent Mitsubishi si modul de citire temperatura.Inca nu am reusit sa il termin Merg pe doua sonde temperatura si prize programabile inclusiv control prin gsm.

396

Mi-a ajuns sondele de temperatura (au fost facute pe comanda ) Am incercat sa il alimentez provizoriu sa vad cum merg ,Am luat si o antene gsm magnetica exterioara,Gsm imi vine luni .Poate saptamana viitoare il voi definitiva. lol

397

Am programat releul ,doua canale sonde temperatura si 4 canale prize progrmabile UV,NEOANE ,MOONLIGHT.Am cumparat relee si sigurante . lol

398

Am reusit sa montez cele doua butoaie de 19 litri si renunt la cele de 12 litri .Am mai suplimentat ceva filtrarea cu 23 litri lol Si sunt burdusite numai cu matrix. lol

399

Pot spune ca in sfarsit  big_smile Imi place cum este apa in acvariu ^:)^  ^:)^ .Sincer am reusit sa ajung unde am vrut.La capitolul fitrare am inchiat lol  lol

400

Fara o sedinta foto, nu te cred smile