Re: Cei mai frumosi pesti din lume top 10
2 ...nu dati cu pietre.....urc doar 3 poze.....apoi puteti da cu pietre
cu cat mai multe cu atat mai bine.... sa munceasca si viitorul juriu.....
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Cei mai frumosi pesti din lume top 10
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
2 ...nu dati cu pietre.....urc doar 3 poze.....apoi puteti da cu pietre
cu cat mai multe cu atat mai bine.... sa munceasca si viitorul juriu.....
si ceva rosu sa nu fiu deochiat ....
dupa ce se termina cu acest top...voi initializat si eu un top 10 betta sa vedem ce iese
acum nu vreau sa stresez juriul
maranu A scris:blue tang
scuza-ma...blue tang e luat
nu accept sa se bage alte subspecii ...peste diferit vrea eu sa fie
aqua e ok sa fie si alte subspecii....sa se poata alege dintr-o paleta mai mare....
eu am zis reddiscus.....dar poate apare un coleg cu heckel sau white discus etc......si al meu sa nu apara in topul final......dar mereu imi va ramane in suflet....
te rog mult sa intelegi.......
Ar fii o idee sa asteptam sa posteze mai multa lume, si dupa sa incepem sa votam, ca la sfarsit sa facem o "centralizare" a voturilor. Ce formal a sunat:D
bravo, o sa asteptam si dupa centralizare sa se faca topul....
cezara> pt a simplifica am scris mai sus o modalitate de vot care rezulta dintr-un juriu a 3 pers..... alfel vor fi discutii peste discutii si am propus:
- adminul pt ca are experienta necesara
- unul din castigatorii concursului de acvarii fiindca premiul 1 il califica ca fiind acvarist
- si o doamna sau domnisoara de pe forum pt ca fetele au un simt estetic si o sensibilitate mai aparte.
sper sa fiu si in asentimentul tuturor.......
dk e vot inseamna ca toata lumea are aceleasi drepturi, nu?
asa se practica in toate tarile civilizate,nu?
poate in tarile din africa voteaza conducatorul tribului si cativa copii de la GAZ!!!!
(GOSPODARIE AGROZOOTEHNICA)
kompan> mai bine ai veni cu niste propuneri.......cat despre vot....majoritatea va decide....vezi ca si la vot acvarii ai nevoie de 100mesaje+acceptul adminului......
sa pierdut ideea principala.....eu unu consider ca acest topic in aceasta seara ma facut un pic mai happy .....TOTi pesti prezentati sunt extraordinari si asta conteaza.....oricum eu am topul meu si asta conteaza...acum ca daca un peste iese pe 5 in loc de 3 ...uau si ce ? se dau premii ? propun sa mancam cel mai frumos peste....scuzati ironia.....
treaba cu votul si tarile civilizate e un VIS.....sa fim seriosi..."daca votul putea sa schimbe ceva era declarat ilegal "...uitate pe cine poti vota.....anumite persoane , "bine alese" pt a reprezenta interesele tari "civilizata" .Ideea lu kokos simplifica lucrurile....si daca credeam vreun pic ca sar face "manevre" intrun top fara premii nu as sta sa scriu pe un astfel de forum....:))
eu ma bucur ca am propus pestele care imi place mie...si poate cativa care il vad ...vor zice ...da uite un peste frumos....
nr 1 Din partea mea
rtklancelot> de 100000000000 bravo....asta e ideea.......am cautat pe net si nu exista topul acesta...... si noi cei de pe acest forum avem ocazia sa-l facem......hai sa o facem cu stil, fara contraziceri............
.......please, please, please
nr 1 Din partea mea
"jucatorul" asta e pe teren.....altul te rog.......
votez cu NEMO si mai ales cu LIONFISH (ca am voie sa votez de 2 ori
:lol::lol: )
cand te apuci si tu de reprodus astfel de exemplare?
daca dau acvariul de endleri cred ca peste maxim o luna am clownfish la reprodus (asta daca intrebarea imi era adresata daca nu scuze
)
eu o sa propun 2 de apa sarata, desi unul a fost propus de mai multe ori dar nu ma pot abtine
lion fish
betta e splendid!
acum ar trebui sa voteze si o domnisoara,nu?
Wartskin Angler Antennarius maculatus
Manutze.....cel mai "scump" peste :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Wartskin Angler Antennarius maculatus
doamne am trait si clipa asta ...sa-l prind pe admin in offside....este topul celor mai frumosi nu topul celor mai ciudati....... cu asta cred ca trebuie sa-mi rotesti bonsaiul cu 180 grade......fabian asti cu mine????
va rog, va rog.... o secunda, o secunda, sa savurez momentul......
eu zic ca orice peste e ciudat in felul lui. uita-te atent la lion fish si la un pastrav o sa vezi diferenta si la ce culori are acest peste mie chiar imi place
Cu permisiunea voastra vin si eu cu un nr1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Cei mai frumosi pesti din lume top 10