Gongoi A scris:ai jignit un alt user care ti-a atras atentia ca postezi mult si fara rost.
Mai copilule, acel user de care spui sufera de multe probleme si asta de mult timp! El chiar a fost banat pe forumul asta si acum a aparut pe alt nick! Nu facea altceva decat se lua de toti aiurea... sa vedem tu spre ce te indrepti!
Gongoi A scris:P.S. Sa te certi si sa performezi ca tine pe internet e ca la jocurile paralimpice. Chiar daca iesi pe locul 1 tot retardat esti 
Parerea mea este sa ai mai multe stopuri la texte, nu eu m-am luat de tine, tu te-ai luat de mine ajungand chiar sa ma jignesti cum e si cazul de fata! Cu ce vii tu pe forumul asta? Cu smecherie? Asta daca vrei o putem discuta pe privat, nu este necesar sa citeasca toata lumea emanatiile tale cerebrale, mai mult sau mai putin constiente!
LE: Imi cer scuze daca aflu ca de fapt chiar ai participat la jocurile paralimpice si te-am judecat gresit! Dar din cate stiu acolo participa oameni cu anumite dizabilitati, nu "retarzii" cum i-ai denumit tu... deci daca ma gandesc mai bine nu e cazul tau! Cu ocazia asta ai jignit si unele persoane care sufera de anumite dizabilitati! Nu este cazul meu, dar nu asta e important!