Re: Acvariul meu
Asta da distractie !!!
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu
Pagini « 1 … 70 71 72 73 74 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Asta da distractie !!!
Azi noapte rotorul de la JBL cred ca a cedat definitiv...m-a trezit un carait de numa L-am tot "dres" inainte... mai un capac dupa ceafa, mai o mana de vaselina... vreo 2 luni l-am pacalit, dar pana aici i-a fost. Astept sa-mi vina comanda maine si sper sa treaca iar pe "mute" cum era inainte. Cu totul, (cat a mers la mine si la fostul proprietar) cred ca are aproape 5 ani filtrul...
R.I.P.
E liniste din nou. S-a nimerit rotor bun ...made in germany :sok
Cand te apuci de noul aranjament ???
Asteptam si ceva poze...
Mai dureaza...momentan stau prost de tot cu timpul liber, n-am dat nici macar o foarfeca in setarea asta. Ieri am incarcat si butelia de CO2, mai avea ceva, dar am golit-o ca trecuse pe rosu si m-am gandit sa nu se termine fix in zilele in care sunt foarte ocupat. De data asta am bagat 7 kg de CO2. Am prins curaj ca inaintea mea era un nene cu 12 butelii de 20 kg si n-avea nici un stres, pai eu imi faceam griji pentru butelioara mea ...sa nu creasca prea mult presiunea pana ajung acasa din cauza caldurii, ajuns acasa am pus reductorul si avea doar 50 de atm, abia peste cateva ore a ajuns la 60 de atm... si a fost destul de cald ieri...
Asa patesc si eu,cand pun reductorul imediat dupa umplere are50 atm dupa ce se incalzeste gazul si se dilata ajunge la 60 si... cand baga co2 in butelir este foarte.rece
Stai linistit,a mea a avut si 70 si nu s-a intamplat nimic,chiar nu am avut nici un stres....
Bine,eu sunt si mai inconstient de fel...
Asa patesc si eu,cand pun reductorul imediat dupa umplere are50 atm dupa ce se incalzeste gazul si se dilata ajunge la 60 si... cand baga co2 in butelir este foarte.rece
Ai vrut sa ai ULTIMUL cuvant de spus ???
Normal la 60 atm trebuie sa stea presiunea, dar merge si la 70 atm, nu cred ca este pericol daca nu urca mai mult...
Utricularia devine planta invaziva :omfg Urmatoarea achizitie in acvaristica va fi ...o motocoasa Poza de la o luna si jumatate...
.
Teren de fotbal
Teren de fotbal
Intr-adevar, dar nu din Romania... e "de afara"
:apl
:apl :apl :apl
misto :apl arici ce fac?
Super fain Marius...observ ca i-ai prins secretul....
looool,
Utricularia vs roci : 1-0 ...
Astazi a pierdut pe teren propriu... utricularia vs foarfeca 0-1 :sbr
Teren de fotbal
Tocmai ce am luat niste var sa trasez tusa, dar cineva mi-a aruncat cateva pietre pe gazon si acum trebuie sa-l refac
Ancistrus A scris:Teren de fotbal
Intr-adevar, dar nu din Romania... e "de afara"
![]()
:apl
Intr-adevar este adus din Thailanda gazonul
:apl :apl :apl
misto :apl arici ce fac?
Multumesc! Aricii merg relativ bine...cativa au tije, sper de data asta sa fie cu noroc :melc
Super fain Marius...observ ca i-ai prins secretul....
![]()
![]()
Multumesc! N-are nici un secret Nu recunosc nimic, declar totul in favoarea mea
Pagini « 1 … 70 71 72 73 74 … 89 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariul meu